Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Vgradna omara v otroški sobi

  • PREDNOST: vgradna omara narejena po meri
  • ZAPIRANJE: drsna ali klasična vrata
  • POSTAVITEV: v kotu, v mansardi, na ravni steni
  • MATERIAL: skladnost s celotnim pohištom Alples
 

 

Z vgradno omaro se v otroški sobi maksimalno zapolne vsak prostor. Večina otroških sob se nahaja v mansardnem delu hiše zato je potrebno izkoristiti vsak del sobe. Omara se naredi po naklonu mansarde in po vaših željah. Izbirate lahko med drsnim ali klasičnim zapiranjem vrat. Pri obeh izvedbah vrat so na voljo različni materiali in barve, od barvnih do lesnih dekorjev, dekorjev v visokem sijaju, lakiranih izvedb in ogledala.

Kakšna naj bo vgradna omara v otroški sobi?

Pomembna je starost otroka ta trenutek in čez nekaj let. V začetku manjši otroci še ne potrebujejo "pravih" omar, kljub vsemu potreba po njih s časom bo. Ogrodje vgradne omare postavite v mansardne dele sobe saj bo tako ostalo več prostora za prosto gibanje in igro v otroški sobi. Mlajšemu otroku naj bo notranjost omare takoj dosegljiva. Spodaj uporabite več polic in globoke široke predale. Zgoraj dodajte obešalnik ali dva. Kasneje lahko notranjost poljubno spremenite in dopolnete. 

Drsna ali klasična vrata naj bodo v stilu ostalega pohištva v sobi. Drsna vrata je možno izdelati z različnimi razdelitvami in polnili. Z zamenjavo vrat lahko kasneje zadovoljite marsikatero najstniško željo in okus. Dodana vrednost na vratih vgradnih omar v otroških sobah so blažilci za drsna vrata, ki omilijo udarce drsnih vrat in preprečijo morebitne poškodbe prstov.

Nudimo vam brezplačen 3D izris vgradne omare v otroški sobi. Vabljeni v Alples studio, Ljubljana BTC ali v salon pohištva na gorenjskem v Dorfarje. Odločitev bo potem veliko bolj enostavna, saj si boste natančno predstavljali novo sobo vašega otroka.

 
 
 

Oglejte si tudi:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.