Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Mini kuhinje za apartmaje z jedilnico

 
  • Kaj vam nudimo?

Kuhinje Alples in Dankuchen z izdelavo po meri. Vsako našo kuhinjo prilagodimo vašemu apartmaju. Pripravimo idejno postavitev v 3D pogledu. Svetujemo vam pri izbiri bele tehnike. Nudimo prevoz in montažo. 

Priporočamo uporabo jedilne mize iz ultrapasa, ker je material bolj trpežen. Mize so lahko fiksne ali raztegljive z različnim podnožjem. Večino miz iz ultarapasa se dobi v enakih barvah kot so barve v kuhinjah Alples in Dankuchen. Pokličite in pripravili vam ponudbo za opremo vašega apartmaja.

Kakšna naj bo kuhinja v apartmaju, zavisi kje se apartma nahaja. Če je apartma v hribih priporočamo rustikalno kuhinjo in jedilnico. Apartma v bližini smučišča zahteva kakovostne in trpežne kuhinjske elemente iz ultrapasa. Ultrapas odlikuje izredno visoka odpornost na visoke temperature, različna kemijska sredstva, udarce, praske in enostavno čiščenje. Nepogrešljiv je kamin, da posuši vsa premočena oblačila. Apartma na morju dopušča več možnosti pri izbiri pohištva. Pohištvo v apartmaju naj bo svetlo in uporabo trenutnim stanovalcem.

MINI KUHINJA naj vsebuje hladilnik, korito in kuhalno ploščo z dvema ali štirimi grelnimi površinami. Če prostor dopušča izberite kuhinjski pult , globine 70 centimetrov. S tem vizualno povečate kuhinjo in pridobite nekoliko več odlagalne površine. Viseči elementi naj bodo delno zaprti in delno odprti. Odprti del kuhinjo poživi, uporabiku pa so kuhinjski pripomočki bolj pregledni. 

 
 
 

Reference

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.