Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Spalnice Alples, spalnica Magnet

Spalnica iz narave, oaza dobrega počutja.

 

Spalnica spada med najpomembnejše prostore našega doma. Današnji tempo življenja je hiter in naporen, zato si želimo imeti dom, v katerem se počutimo prijetno in sproščeno, kar je ključnega pomena za naše splošno dobro zdravje in počutje. Spalnica je del stanovanja v katerem preživimo največ časa, intimen prostor, ki nam zagotovi počitek in regeneracijo, potrebno za doseganje vsakodnevnih ciljev. Med osnovno opremo spada kakovostno ležišče in posteljni okvir, nočne omarice in garderobna omara. V primeru, da imamo na razpolago veliko prostora, pa se lahko odločimo tudi za komodo, predalnik, nizke omarice ali dodatne police.

Od omenjenih elementov je najpomembnejša postelja, katero izberimo premišljeno. Postelje Magnet so skupaj z nočno omarico M12-E zasnovane tako, da 99-odstotno preprečijo prehod sevanja naših mobilnih naprav. Vgrajena tkanina zmanjša sevanje na najmanjšo možno mero, hkrati pa smo preko mobilne naprave še vedno dosegljivi. Klasične postelje omogočajo nastavitev dna postelja, to pomeni, da si lahko sami prilagodimo končno višino samega ležišča. 

Garderobna omara je lahko ravna s klasičnimi vrati (poljubna dolžina), kotna (poljubna dimenzija v levo in desno stran), samostojna z drsnimi vrati (možna različna izvedba barv na vratih) ali vgradna omara izdelana po meri prostora in vaših željah. 

Priporočamo, da se naročite na brezplačni 3D izris spalnice pri nas v salonih ali na daljavo preko aplikacije zoom. ŽELIM  3D IZRIS SPALNICE

 

Spalnica nudi številne elemente, ki omogočajo kreativnost pri opremljanju. 

Spalnica Magnet, spalnica vaših sanj!

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.