0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Drsne omare večje

Drsne omare večje

Garderobne omare z drsnimi vrati zahtevajo prostor, kjer je minimalno 70 centimetrov ali več globine. Enostavno drsno odpiranje, pregled nad vso vsebino, priročna in nepogrešljiva notranja osvetlitev, skriti predali, potezne višinske obešalne palice, razni kovinski nosilci za hlače, kravate, pasove, šale,.. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Lastnosti garderobnih omar z drsnimi vrati:

  • globina z vrati: cca 70 cm
  • možne širine: 204, 240, 244, 249, 267, 279 in 305 cm
  • možne višine: 220, 227, 231 in 240 cm
  • les: oreh, hrast, bor, jesen, larix,..

Oglejte si nekaj primerov garderobnih omar z drsnimi vrati. Možna je izdelava tudi po meri kot vgradna omara. Priporočamo vam, da si ogledate tudi posamezne spalnice, kjer dobite še več informacij o barvi, dimenziji in sami zunanji podobi garderobne omare.

GARDEROBNE OMARE Z DRSNIMI VRATI spalnice Arabeska


3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo