0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnica Center

Spalnica kot središče vsakega doma? Zakaj pa ne.

Spalnica Center

Spalnica kot središče vsakega doma? Zakaj pa ne.

Čas je, da spanju namenimo več svoje pozornosti. Kvaliteta spanca ni in ne bi smela biti samoumevna, zato naj spalni prostor postane osrednji prostor vsakega doma. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po spalnico

V spletno trgovino

Opis izdelka

Posebnosti spalnice Center

Alples spalnica Center ponuja sodoben dizajn, ki ga popestrijo ročaji po izbiri. Enostavne linije spodbudijo urejen videz prostora.

Svetel lesni dekor v eni izmed dveh razpoložljivih izvedb prinaša poseben čar s pridihom narave, še posebej lično pa izpade kombinacija beljenega bora kot osnovnega lesa z enim izmed dekorjev v beli barvi. Modularno pohištvo omogoča spalnico, narejeno povsem po vaših željah.

  • trije različni ročaji
  • tri barve pohištva: beljeni bor, bela lak sijaj, beli iveral
  • možnost izbire postelje z dvižnim dnom
  • različne širine in dolžine postelj - maksimum je 180 cm x 220 cm
  • na voljo globoke ali plitke garderobne omare
  • klasična ali drsna vrata omar

Barve

Dokumenti

Alples spalnice v prostor prinašajo svetlobo in svežino. Precizni obrisi garderobnih omar, mostov in dodatnih predalnikov ter razporeditev visečih elementov pobožajo dušo in umirijo telo. Možnost popolnoma prostega razporejanja vseh spalničnih elementov, od postelje do predalov, mize ali pa ogledal, zagotovi prostor, ki je kar najbolje služi vsem njegovim uporabnikom.

Spalnica Center je oblikovana edinstveno. Dizajn, ki se ga ni moč naveličati, in zemeljska barva lesa v družbi gracioznih belih odtenkov nehote ukradeta pozornost vsem ostalih bivanjskim prostorom. Tako spalnica zares postane center vašega doma.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo