0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnica Cvita

Kjer moči združita lična preglednost in moč lesa.

Spalnica Cvita

Kjer moči združita lična preglednost in moč lesa.

Urejenost spalnice Cvita nikoli ne bo vprašljiva, saj ponuja ogromno možnosti za razporeditev shranjevalnega prostora. Funkcionalno razporeditev združuje z naravnim izgledom lesa. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti spalnice Cvita

Kar razlikuje spalnico Cvita od ostalih je njen brezčasen lesen izgled, ki mu ob boku stoji široka paleta izbire garderobnih omar. Možnost izbire med klasično posteljo v lesu in moderno posteljo z oblazinjenim vzglavjem omogoči prilagoditev spalnice posameznikovim željam.

V naboru barv kraljuje hrast v verzijah hrastu Sanremo in Chalet, konkurira pa mu preprosta bela v kombinaciji z vidnimi letnicami lesa.

Pestra ponudba garderobnih omar:

  • več kot 40 različic garderobnih omar z drsnimi vrati
  • garderobne omare s klasičnimi vrati
  • 2D-omara
  • 3D-omara
  • različne razporeditve v notranjosti

V spalnici je urejenost in udobje na prvem mestu. Pomembno je, da je spalnično pohištvo prilagojeno potrebam posameznega prostora, da je ta čim bolj funkcionalen.

Širok izbor garderobnih omar v spalnici Cvita poskrbi, da je prostor izkoriščen do maksimuma, hkrati pa je ob optimalni razporeditvi ostalih spalničnih elementov še vedno na voljo veliko prostora za shranjevanje. Precejšnje število kombinacij garderobnih omar, komod in dodatnih elementov ja na voljo za oblikovanje prostora povsem po svojem okusu.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo