0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnica Dora

Les je zaklad gozdov, ki nikoli ne gre iz mode.

Spalnica Dora

Les je zaklad gozdov, ki nikoli ne gre iz mode.

Lesene površine pobožajo dušo s svojo nežnostjo in pristnostjo. Prisotnost delčka narave v prostoru skrbi za čisto energijo in učinkovit spanec. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti spalnice Dora

Pri spalnici Dora gre za moderno Alples spalnico s skandinavskim pridihom. Na voljo je v štirih barvnih kombinacijah: skandinavski beli les, skandinavski beli les - bela, skandinavski sivi les in skandinavski sivi les - bela.

Gladka vrata garderobe dodajo k eleganci celotnega prostora, prostorne garderobne omare in njihova pestra izbira pa zagotavljajo funkcionalnost in izkoriščenost celotnega prostora. 

  • 12 različnih verzij drsnih omar
  • 6 možnih širin postelj: 90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm in 180 cm
  • dvižne postelje z letvenim dnom
  • zaboj za shranjevanje posteljnine
  • številne kombinacije različnih elementov za komode ali nočne omarice

Dokumenti

Alples spalnice so še posebej poznane po prvovrstni kvaliteti spalničnih elementov in zanje uporabljenih materialov. Prav to je jamstvo za dolgo življenjsko dobo in trpežnost spalničnega pohištva.

Spalnica Dora z elegantnimi linijami in poživljajočimi barvami v prostor prinaša svežino in skandinavski značaj, ovekovečen z izbiro front v tem stilu. Prosta izbira ostalih spalničnih elementov, kot so komode, ogledala in zaboj za shranjevanje, skandinavski videz popelje tudi v bolj praktične vode in skrbi za urejenost prostora.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.