0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnica Mia

Manj je več. Razen, ko gre za udobje.

Spalnica Mia

Manj je več. Razen, ko gre za udobje.

Alples spalnica Mia kljub tipičnemu skandinavskemu izgledu izraža lagodje in toplino. Pohištvo ravnih linij v različnih barvnih kombinacijah poskrbi za ljubezen na prvi dotik. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti spalnice Mia

Spalnica Mia spada v kategorijo modernih spalnic, njena posebnost pa je dizajn, ki spominja na nordijski stil. Temu primerno je na voljo v štirih različnih barvnih kombinacijah: "driftwood", "driftwood" - bež, "driftwood" - bela sijaj in "driftwood" - bela.

Nudi pestro izbiro garderobnih omar, ki jih lahko postavimo ob ravno ali kotno steno. Na voljo so številne kombinacije različnih elementov za komode ali nočne omarice.

  • posebej izbrane tople barve kot dodatek za vrata, predale in stranice postelje
  • devet različnih drsnih omar
  • štiri širine postelj: 90 cm, 140 cm, 160 cm in 180 cm
  • sestav z mostom in zaboj za posteljnino za večjo funkcionalnost
  • na voljo po posameznih elementih

Dokumenti

Klasična Alples spalnica je izredno obstojna in odporna na mnogo let redne uporabe. Razporeditev elementov v prostoru je povsem prosta in personalizirana glede na okus in zasnovo prostora. Da je spalnica uporabna še mnogo let, poskrbijo prvorazredni elementi in trdni materiali


Kot najbolj uglajena in elegantno zasnovana med Alples spalnicami je Mia pravi naslov za preproste in tople ljudi, ki svoj prostor za spanje in spalnično pohištvo želijo imeti izpiljeno do potankosti in prilagojeno njihovim osebnim željam in preferencam. Prosta izbira barv front doda osebno noto, ki je ključna za vzdušje v vsaki spalnici.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.