Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Dnevne sobe

Dnevna soba je poleg kuhinje središče našega doma in družabnega življenja vsake družine, stilsko in funkcionalno pa kuhinjo tudi dopolnjuje. Dnevna soba je prostor, kjer smo veliko časa skupaj z družino in prijatelji, tu počnemo stvari za svoje veselje in užitek ali v njej enostavno le počivamo. Opremimo jo torej tako, da bomo tukaj res uživali.

Pohištvo prilagodimo velikosti prostora, izberemo raje manj elementov in res take, kot jih potrebujemo. Kakovostni elementi za dnevno sobo z mehkim in tihim zapiranjem omogočajo prijetno bivanje. Sedežna garnitura in TV element s televizorjem sta vsekakor najbolj pomembna elementa v vsaki dnevni sobi. Ne pozabimo, da je v tem prostoru tudi igralni kotiček, delovni prostor ali celo spalnica. Za vse se najde rešitev.

 
Razvrsti produkte po:
 
 

Dnevna soba, kjer ima vsak svoj prostor pod soncem

Dnevna soba že dolgo ni več prostor, ki bi bil fizično ločen od drugih prostorov. Z moderno gradnjo je postal del stanovanja ali hiše, ki se združuje s kuhinjo in jedilnico. Skupni prostor je velik, prostoren, običajno svetel in mnogo bolj odprt kot pred časom.

Prosti čas, ki ga ima družina na razpolago doma, običajno preživlja skupaj. Velikokrat se zbere družina šele zvečer in takrat je dnevna soba idealen prostor za večerno druženje, gledanje TV, igro, pogovor ali kratek prigrizek. In za to ga ni boljšega prostora kot je velika in odprta dnevna soba.

Elemente v dnevni sobi izbiramo premišljeno in  preudarno. Tudi tukaj je vodilo manj je več, seveda pa je nepogrešljiv TV element, običajno so tudi nizki ali viseči regali, ki nudijo dodatni shranjevalni prostor za knjige, posodo, kozarce, video material, časopise, družabne igre in še kaj.

V dnevni sobi je nesporna kraljica seveda udobna sedežna garnitura. Ob nakupu dobro premislimo, kako veliko potrebujemo in iz kakšnih materialov naj bo izdelana. Seveda ne pozabimo na kakovostno vzmetenje ter bolj enostavno čiščenje, ki ga ponujajo moderni materiali.

Dobro je, če ob nakupu preverimo možnost dodatnega izvlečnega ležišča za nepričakovane goste ali predala pod sedežno garnituro, kadar imamo premalo shranjevalnega prostora. Ne pozabimo na igralni kotiček za naše najmlajše in delovni kotiček za šolarje in odrasle, če drugje ni prostora. Udobni počivalniki za vsakogar in sedežne vreče za otroke so tudi zelo priljubljeni elementi dnevne sobe.

Konec koncev ni pomembno, ali je velika ali majhna, važno je, da se imamo v njej lepo. Pomembno pa je tudi, da ima prav vsak član družine v dnevni sobi svoj košček prostora pod soncem.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.