Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Peter Prevc športnik leta občine Železniki

V tem tednu so v Železnikih že devetnajstič zapored podelili občinska priznanja športnikom, športnim delavcem in športnim društvom. Slovesna prireditev je potekala v mali dvorani Športne dvorane Železniki. 

Športnike in druge obiskovalce prireditve je najprej pozdravil Boris Kavčič, predsednik Strokovnega sveta za šport. Boris je s ponosom povedal, da smo v Občini Železniki ponosni na naše vrhunske športnike in jim zaželel še naprej veliko dobrih rezultatov. Nato je k besedi povabil še župana občine Železniki Antona Luznarja, ki je poudaril kako pomemben je šport in njegov razvoj v Železnikih. Župan je vsem športnikom čestital in se jim zahvalil za njihov prispevek k prepoznavnosti naših krajev in s tem tudi Občine Železniki. 

Prejemnik srebrne plakete je Domen Prevc (smučarski skoki), ki nas letos navdušuje z odličnimi rezultati in je sezono začel prav sanjsko.

Zlate plakete in priznanje za posebne dosežke je podeljeval župan občine Železniki Anton Luznar. Priznanje za posebne dosežke na področju rekreacije je prejel Janez Kavčič. Zlato plaketo za športnega delavca za leto 2016 je prejel Jure Megušar. Zlato najžlahtnejšo plaketo za športnika občine Železniki v letu 2016 je prejel Peter Prevc (smučarski skoki). Peter je v občini Železniki že osmič prejel zlato plaketo za najboljšega športnika in mu želimo, da bi nas še dolgo razveseljeval s tovrstnimi dosežki. 

vir: Javni zavod Ratitovec

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.