Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Skakalna sezona dobra, a brez presežkov

Peter Prevc, Domen Prevc in Goran Janus po zaključku skakalne sezone v Planici:

PETER PREVC

"Če pogledam samo grobo statistiko, nekaj ni "štimalo", celotna sezona ni štimala. Imam nekaj več kot 700 točk, kar je trikrat manj kot lani. Imam petnajstkrat manj zmag, enajstkrat manj stopničk ... Zadovoljen ne morem biti. V prihodnjih dneh bo treba narediti pogled nazaj in videti, kaj je šlo narobe in kje je treba stvari popraviti." Peter Prevc je po končani sezoni pogled usmeril že naprej, v zimo, ki prinaša tudi olimpijske igre v Pjongčangu: "Olimpijska sezona se bo hitro začela. Zagotovo bo treba tudi zmanjšati obveznosti zunaj priprav in treningov oziroma jih drugače razporediti."

DOMEN PREVC

Uspešnejša je sezona Domna Prevca. 17-letni slovenski skakalni up je zbral dobrih 200 točk več od brata in v svetovnem pokalu zasedel šesto mesto. "Sezono sem začel zelo dobro in bil sem kar malce presenečen, sploh ko sem nekajkrat zmagal in konstantno skakal. Potem se mi je forma malce podrla. Skušali smo jo popraviti in je šlo malce navzgor in potem spet navzdol, zdaj ob koncu pa se je znova dvignila. Lahko zadovoljen končujem zimo," je povedal Domen, ki ga zdaj čakajo šolske obveznosti, saj mora za nazaj pridobiti več kot 20 ocen.

GORAN JANUS

Sezona dobra, a brez presežkov. Po izjemnem lanskem letu, ko Peter Prevc ni imel prave konkurence, so bila pričakovanja pred zimo velika, a jih skakalci niso izpolnili. V pokalu narodov, kjer so bili lani drugi, so zasedli peto mesto in kar precej zaostali za drugimi skakalnimi velesilami, na vseh vrhuncih zime, kot sta novoletna turneja in svetovno prvenstvo, pa niso izpolnili ciljev: "Sezona je dobra, a brez presežkov. Edino, kar je, da so trije bratje nastopali in tudi skupaj osvajali točke. To je bila edina taka stvar. Vem pa, da je manjkala pika na i. To je jasno."

Vir: Planica - MMC RTV SLO

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.