Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Ambasadorja Triglav teka Cene in Peter Prevc

S slovenskimi športnimi junaki teklo kar 2.000 tekačev       

Pestro dogajanje petega Triglav teka je na Brdo pri Kranju privabilo številne obiskovalce in množico navdušenih tekačev. Med njimi so bili nekateri znani slovenski športniki, ambasadorji Triglav teka, kot so Jakov Fak, ki je celo zmagal na 10 kilometrov, Jurij Tepeš, Rok Marguč ter brata Peter in Cene Prevc. Tekaški dogodek, ki že peto leto povezuje šport z dobrodelnostjo. 

Drugo septembrsko soboto je protokolarni park Brdo pri Kranju znova gostil Triglav tek, priljubljeno tekaško prireditev z dobrodelno noto. Na tradicionalnem športnem dogodku Zavarovalnice Triglav je osebnim zmagam naproti teklo kar 2.000 tekačev vseh generacij. 

Tekli tudi znani športni obrazi

Med zmagovalci in preostalimi navdušenimi tekači so se predstavili tudi nekateri znani športni obrazi. V nekaj manj kot 48 minutah je 10 km pretekel Rok Marguč, uspešen slovenski deskar na snegu, ki mu je bil Triglav tek pisan na kožo: »Na treningih tudi sam velikokrat tečem po takem terenu. Mislim, da je to najboljši tek v Sloveniji, saj poteka v naravi. Trasa je pretežno sestavljena iz makadama, tečeš tudi po travi, med drevesi in ob jezerih. To je res prekrasna kulisa, ki je nenazadnje prijazna tudi do telesa.«  

Edinstveni tek z dogajanjem za vse generacije

Triglav tek je edini športni dogodek, ki tekačem odpira vrata v protokolarni park na Brdu pri Kranju. S pestrim programom in petimi teki v navdihujoči naravi omogoča aktivno sprostitev za vse generacije ter šport povezuje z dobrodelnostjo. »V petih letih se je Triglav teku pridružilo že več kot 7.500 tekačev, ki so skupaj pretekli skoraj 60.000 kilometrov in, prepričan sem, prepoznali vsaj eno od dodanih vrednosti našega športnega dogodka,« je povedal Tadej Čoroli, član uprave Zavarovalnice Triglav. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.