0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Svežina in domače vzdušje v novi kuhinji Trenta

Rustikalno

Prijetne barve, rustikalen dizajn, popolna prilagoditev željam stranke. Vse to so odlike, ki jih ima rustikalna kuhinja Trenta.
Svežina in domače vzdušje v novi kuhinji Trenta
Trenta je ena izmed najlepših dolin v Sloveniji. Trenta pa je tudi ena izmed najlepših rustikalnih kuhinj Alples, izdelanih v Sloveniji. 

Oglejte si kuhinjo Trenta, postavljeno v bližini Ajdovščine. Za svežino je poskrbljeno s prijetno barvo magnolije in naravnega hrasta, za domače vzdušje pa s posebnim rustikalnim dizajnom kuhinje. Retro izgled, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. 

Stranka je izbrala zanimivo postavitev kuhinje v obliki črke U. Prostor v dolžini 500 cm se je pregradil s kuhinjskimi elementi, kljub vsemu ostaja pregleden in odprt v del, ki služi kot jedilni prostor. Steklene vitrine nad kuhinjskim polotokom nudijo možnost odpiranja na obe strani. Kaminska napa daje piko na i rustikalnemu izgledu kuhinje.

Pa še ena posebnost: kuhinja je izdelana za ljubitelje ptic. Naša ekipa lastnikom želi, da jim ptice ubrano zažvrgolijo in polepšajo vsak dan. Hvala za zaupanje.

Kuhinja: rustikalna kuhinja Trenta Alples

Velikost kuhinje: 250 x 230 x 305 cm
Barva front: magnolija
Lesni dekor: naravni hrast
Delovne površine: naravni hrast
Gospodinjski aparati: Gorenje
Jedilnica: Murales

Stranki smo hkrati opremili tudi dnevno sobo s pohištvom Prizma Alples. Minimalistično elegantna in hkrati popolna je tudi njihova dnevna soba. Poglejte si več na povezavi.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo