0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradna omara

Vsak dom si zasluži kvalitetno vgradno omaro. Tudi vaš.

Vgradna omara

Vsak dom si zasluži kvalitetno vgradno omaro. Tudi vaš.

Kakšno vgradno omaro izbrati, da bo zadostila vsem vašim potrebam? Vgradno omaro, ki bo vaš unikat, oblikovana po vaših željah in potrebah. Preberi več
Akron

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Vgradna omara Akron je unikat. Vsaka omara je kreirana po vaših željah in prilagojena prostoru. Je del pohištva, brez katere ni ambienta predvsem v mansardnih sobah in v spalnici, kjer se enostavno združi z ostalim pohištvom.

V prostor predsobe je umeščena tako, da kar najbolje izkoristi dano pozicijo. Razni dodatki kot so obešalna stena, stena z ogledalom, nizek predalnik ali omarica za čevlje, razkošno in elegantno pozdravijo vsakega gosta.

Vašim potrebam po kvalitetnem pohištvu bo zadoščeno z moderno vgradno omaro s klasičnimi vrati z ročaji ali brez njih, ali pa z vgradno omaro z drsnimi vrati.

Klasična, elegantna ali drzno moderna. Akronova vgradna omara po meri se vselej ponaša z edinstvenimi prednostmi:

  • optimalno izkoriščen prostor, brez praznih prostorov
  • unikaten izgled, lesni in barvni dekorji, steklo, ogledalo
  • kvalitetna izdelava s 5 letno garancijo
  • pohištvo po meri, idealna rešitev za vse prostore stanovanja
  • pregledna in dostopna vsebina 
  • moderno aluminijasto okovje, mehko zapiranje drsnih vrat, neslišno zapiranje predalov

Barve

Vgradna omara je kos pohištva, ki združuje funkcionalnost in estetski izgled. Omogoča popoln izkoristek v kateremkoli stanovanjskem prostoru. Posameznemu ambientu doda pridih dovršenosti, zato je v današnjem času pri opremljanju postala praktično nepogrešljiva.

Vgradna omara Akron je unikat, saj je kreirana po vaših željah ter prilagojena danemu prostoru. Lahko je vgrajena v spalnici, garderobni sobi, dnevnem prostoru, v sobi za najmlajše ali v predsobi. Njene prednosti še posebej do izraza pridejo v omejenem prostoru, recimo v mansardi, v raznih nišah ali pod stopnicami, kjer šteje vsak centimeter. Izdelana je od tal do stropa, od stene do stene, lahko je umeščena v kot ali pa prostor pregradi.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo