0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradne omare v mansardi

Popoln izkoristek prostora.

Vgradne omare v mansardi

Popoln izkoristek prostora.

Stanovanje v mansardi predstavlja svojevrsten izziv. Strešni tramovi, poševen strop, strešna okna, kolenčni zid ali dimnik omejujejo racionalno postavitev pohištva. Rešitev za zapolnitev razpoložljivega prostora v podstrešni sobi so vgradne omare v mansardi. Preberi več
Akron

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Mansardna stanovanja in podstrešne sobe odlikuje velika razgibanost, poševni stropi, mansardna oziroma strešna okna in pogosti elementi strešne konstrukcije. Različni stebri, škarje, tramovi in nakloni sten, kar kličejo, da bo pohištvo izdelano po meri.

V prvi vrsti pri opremljanju mansarde potrebujete izris prostora.  

Vgradne omare v mansardi zapolnijo ves razpoložljiv prostor, zato bo stanovanje še vedno prostorno in urejeno. Pohištvo naj bo med seboj barvno skladno in enostavno.

  • pestra izbira polnil za drsna vrata omogoča neskončno kombinacij materialov, barv in vzorcev
  • neomejene možnosti razporeditve notranjosti vgradne omare v mansardi: police, predali s tihim zapiranjem različnih višin, mrežaste košare za perilo, fiksne ali potezne obešalne palice, obešalniki za kravate, pasove, rute in hlače, ...
  • prilagoditev opremi stanovanja in možnost izdelave ostalega pohištva: postelje, komode, regali, pisalne mize, omarice za predsobe...

Barve

Vgradne omare v mansardi ponujajo pestre možnosti izdelave. Različica z drsnimi vrati je eden izmed kosov pohištva, ki 100-odstotno izkoristi prostor v vsakem stanovanju. Izdelana je od tal do stropa, notranji elementi so narejeni po želji uporabnika, zato je vgradna omara izjemno praktična v omejenem prostoru, recimo v mansardi ali pod stopnicami. Na voljo so številne barvne kombinacije, ki nadgrajujejo bivalni prostor.

Kakovostni lesni ali enobarvni materiali nudijo občutek topline, v kombinaciji s steklom ali ogledalom pa delujejo razkošno in elegantno. Za brezhibno uporabo pa poskrbi aluminijasto okovje, drsna vrata z mehkim zapiranjem in neslišno zapiranje predalov. Vgradne omare so res idealna rešitev za specifične prostore, kot je mansarda.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo