0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kotna vgradna omara

Odlična rešitev za zapolnitev prostora.

Kotna vgradna omara

Odlična rešitev za zapolnitev prostora.

Kotna vgradna omara je odlična rešitev za vsak kot prostora v stanovanju. Izdelava po meri omogoča, da sta leva in desna stran kotne omare izdelana do milimetra natančno. Uporaba drsnih vrat ne zahteva dodatnega prostora za odpiranje vrat omare, z enostavnim odpiranjem pa je vsebina garderobe na dosegu roke. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

NE SPREGLEJTE: akcija na vgradne omare Alples


Kako čim bolje izkoristiti kot? S kotno vgradno garderobno omaro. Z vgradno omaro, izdelano po meri, se levi in desni del garderobe prilagodi razpoložljivi dimenziji. 

Za ohranitev prehoda mimo garderobe priporočamo, da izberete odpiranje z drsnimi vrati. Z enostavnim potegom vrat je vsebina garderobe takoj vidna in dosegljiva. Odpiranje kotne omare je možno tudi s klasičnimi vrati. Moderen izgled garderobi da odpiranje s "push sistemom" - z odpiranjem brez ročajev, na pritisk vrat.

  • 100-odstotno zapolnjen prostor v spalnici, otroški sobi, mansardi ali na hodniku
  • obešala palica v več nivojih (dolgo in kratko obešanje oblačil) za večjo izkoriščenost prostora
  • predali, košare, police na ravnem delu
  • lesni in enobarvni vzorci skladni s celotno ponudbo pohištva Alples
  • natančna izmera in svetovanje na domu

Barve

Odlična rešitev za zapolnitev prostora s kotno vgradno omaro, izdelano po meri.

Nekaj priporočil in omejitev:

Da boste drsna vrata odpirali tekoče naj bo širina posameznih vrat od 60 cm dalje. "Push" odpiranje (odpiranje brez ročajev, na pritisk) pri klasičnih vratih je možno od širine 40 cm dalje. Ni pa možno takega odpiranja uporabiti na samih vratih kotne omare. Da bo kotni del omare 100-odstotno zapolnjen, vam priporočamo, da izberete notranjost s policami ali obešalniki

Pri vgradnih omarah Alples je izbira notranjosti popolnoma prepuščena vašim željam. S pomočjo domišljije lahko sestavite svojo edinstveno omaro z notranjostjo, ki bo ustrezala vašim potrebam.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo