0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradna omara za mansardo

Ureditev mansarde v bivalni prostor.

Vgradna omara za mansardo

Ureditev mansarde v bivalni prostor.

Majhen prostor, poševni strop, niša, kolenčni zid, dimnik, inštalacija ... Vgradna omara za mansardo je izdelana po meri prostora. Odpiranje omare je možno s klasičnimi ali drsnimi vrati, prostor pa je na ta način izkoriščen do zadnjega centimetra. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Stanovanje v mansardi lahko s kreativnostjo in premišljenim načrtovanjem postane sanjski dom. Za vse prostore nepravilnih oblik obstaja odlična rešitev: vgradne omare Alples, izdelane po meri.

Dimenzijsko se omare prilagodijo vsakemu prostoru. Prostor se zapolni od tal do stropa, od stene do stene. Izberete lahko drsna ali klasična vrata, po potrebi pa se lahko izdelajo tudi pregradna drsna vrata. Omare so lahko v celoti zaprte z vratnimi krili, lahko pa vključite odprte police in vidne predale po vaši želji.

  • stilsko usklajeni lesni in barvni dekorji z vsemi linijami pohištva Alples
  • oprema stanovanj v mansardi
  • poljubno izbrana notranjost omare
  • prilagoditev opremi stanovanja in možnost izdelave ostalega pohištva
  • izmera in individualno svetovanje na domu

Barve

Mansardno stanovanje odlikuje velika razgibanost, poševni stropi, strešna okna in pogosti elementi strešne konstrukcije. Različni stebri, škarje, tramovi in nakloni sten, kar kličejo, da bo potrebno pohištvo izdelati po meri. 

Za izris pohištva po meri je potrebno, da vas obiščemo na vašem domu, kjer skrbno izmerimo prostor. Skupaj izberemo materiale in barve, ki ustrezajo vam in so skladne s preostalim pohištvom. Zavedamo se, da je pri opremljanju mansardnih stanovanj potreben osebni in individualni pristop.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo