Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Video vsebine

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 
 
Razvrsti po:
 
 • Nove barve v kuhinji Dankuchen Prevc

  Nove barve ličnic v kuhinji ponujajo nešteto možnosti oblikovanja. Vsako kuhinjo je moč individualno prilagoditi. Nove barve front lahko izberete pri novem modelu LUxor, pa tudi pri starejših, preizkušenih modelih kot so Silbermond, Toplux, Lacorte in Interdan. Izberite svojo unikatno barvo v kuhinji in naj tudi vaša Dankuchen kuhinja, izbrana v salonih pohištva Prevc, zasije v izbranih naravnih, močnih in elegantnih niansah.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Novo leto, novi trendi v kuhinji Dankuchen

  Novo leto, novi kuhinjski trendi. Temne barve v kuhinji, ki so zaznamovale leto 2021, še vedno ostajajo visoko na lestvici najbolj priljubljenih. Vendar pa letošnje leto prinaša novosti, drzne barve, ki bodo kuhinjo naredile drugačno, posebno, izstopajočo. Canon je ena izmed barv, ki bo letos določala barvne smernice v kuhinji Dankuchen. Načrtovanje kuhinje zaupajte ekipi Prevc Dorfarje.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Prijeten december v kuhinji Dankuchen

  Privabite toplino v svoj dom. December nam ponuja sneg, dolge noči in prave zimske temperature. Prav zato se veliko zadržujemo v stanovanju, še posebej pa je obiskana kuhinja. Kuhinja Classico Dankuchen ponuja veliko naravne barve lesa in tako interpretacijo domačne podeželske kuhinje. Udobno bivanje se prepleta z modernim izgledom in funkcionalnostjo. Da kuhinja stoji trdno, poskrbijo celo 22 mm debele ličnice kuhinjskih omaric, da je lepa in odporna, pa lakirana obdelava kuhinjskih front. Brezčasen model Classico je hkrati eden izmed najboljših modelov Dankuchen kuhinj. Saj kot pove že ime, je vendarle kuhinjska klasika! Prava izbira za deset, dvajset ali celo trideset let. Kuhinjska klasika za decembrske užitke! Možnost brezplačnega 3D izrisa v salonih pohištva Prevc. Kuhinje Dankuchen.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Čarobnost kontrastov v Danküchen kuhinji

  Pozabite na dolgočasne barvne kombinacije, ki se jih boste kmalu naveličali. Drznite si v svoj dom, predvsem pa v kuhinjo, prinesti barvne kontraste. Ti poživijo dom in polepšajo vsa dan, preživet med štirimi stenami. Danküchen kuhinja, model Living je ena izmed tistih, s katero bo vaš dom vse prej kot dolgočasen. S kombinacijo svetlih in temnih barv poudarite eleganco kuhinjskih elementov, popoln dizajn pa še bolj pride do izraza. Svetle super mat lak kuhinjske fronte kombinirate s črnim steklom ali s frontami v visokem sijaju. Zakaj pa ne? Tudi delovne površine so lahko sestavljanka iz različnih odtenkov: les, kamen ali marmor. Če izberete enake odtenke tudi v jedilnici, bosta oba prostora povezana v harmonično, drzno in kontrastno celoto. Poleg tega vam predlagamo kombinacijo brezročajne kuhinje s kuhinjskimi frontami z ročaji. Zgornje omarice delujejo pri principu push sistema brez ročajev, spodnje pa odpirate z daljšimi, bolj ergonomskimi ročaji. Super kombinacija! Z užitkom se prepustite projektiranju kuhinje, polne kontrastov in zgotavljamo vam, da bo vsak dan v taki kuhinji pisana mavrica veselja in zadovoljstva. Pa odličnih jedi in dobre družbe seveda tudi!
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Romantična Danküchen kuhinja

  V jesenskem času iščemo romantiko. Prijetne ambientalne luči, svetloba ognja iz bližnjega kamina, mehke barve lesa, odprte poličke z obilico zelenja... Vse to najdemo v kuhinjah Danküchen. In še veliko več je moč najti v njih. Kuhinje, ki so na trgu že več kot 60 let, pa so do popolnosti izdelane tudi v smislu funkcije moderne kuhinje. V kuhinji imate lahko vse, kar vam poželi srce. Uporabite svojo kreativno žilico in jo nadgradite s tehničnim znanjem dobrega prodajnega svetovalca. Salon pohištva Prevc Žabnica je pravi naslov za to.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Prijetna jesen v kuhinji Dankuchen

  Si tudi vi želite v manj toplih mesecih leta uživati v prijetnem ambientu, ki je izdelan po vaši meri? Potem je kuhinja Living prava za vas. To je ena izmed najbolj priljubljenih modelov kuhinj Dankuchen. Kuhinjo odlikujejo jasne linije, prijetne barvne kombinacije in bogat izbor odtenkov delovnih površin. Na voljo so tri barve v visokem sijaju in tri v super lak mat izvedbi. Delovne površine lahko izberete v debelini 2, 4, 6, 8 ali 10 cm, kakor vam je ljubše. Prijeten dizajn, individualno prilagojene višine in ohišje kuhinjskih elementov ter ekskluzivni dodatki in oprema pa omogočijo, da se kuhinja sestavi v popolno celoto. Elementi se sestavijo čisto po vaših željah in po merah prostora. Za popoln užitek v kuhinji. Tudi v jesenskih dneh. Več o kuhinji Living: https://bit.ly/3kpvH6b
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Govorica barv v kuhinji

  V vseh kulturah sveta naša življenja že od nekdaj prežema govorica in moč barv. Barve nas obkrožajo vsepovsod in če to hočemo ali ne, vplivajo na naše počutje. Tudi barve našega doma vedno zrcalijo okus, značaj in posledično tudi naše zdravje. Izbira barve je v vsakem prostoru pomembna odločitev, še posebej pa to velja za kuhinjo. Moderna kuhinja prinese v dom nežne pastelne barve v kombinaciji z lesnimi barvami, ki imajo pridih narave. Delovne površine v sivih in antracitnih barvah simbolizirajo trdnost, steklene površine v različnih barvnih odtenkih pa čistost, jasnost in preglednost. V kuhinji in jedilnici morajo barve izražati prijetno počutje, stabilnost in spodbujati tek. Narava je tista, ki jo v stanovanjih, daleč proč od zelenih površin, najbolj pogrešamo. Zato jo pripeljimo v svoj dom. Z izbrano kuhinjo Dankuchen nam to zagotovo uspe.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Zakaj so centimetri tudi v kuhinji pomembni? Dankuchen jih ima največ!

  Načrtovanje kuhinje je projekt, ki se ga lotevamo le nekajkrat v življenju in spodobi se, da to opravimo res temeljito. Pri tem je ohišje ali kuhinjski korpus, najbolj pomemben element za začetek. Kuhinjsko ohišje ali korpus predstavlja telo naše kuhinje in osnovo za postavitev kuhinjski elementov. Skupaj s hrbtnim delom in policami pa je osnova za kuhinjske elemente. Višina kuhinjskega korpusa je odvisna od višine osnovne enote, predala v podnožju in delovne površine. Vse skupaj pa je popolnoma prilagojeno višini in potrebam stranke. Standardna višina korpusa (U višina) je 67,5 cm. Dankuchen kuhinje pa imajo brez doplačila še tri ekskluzivne višine: UG višina je 70,2 in je najbolj prilagodljiva višina, predvsem za brezročajne kuhinje. UX višina je 80,3 cm in ima 13 cm več prostora za shranjevanje. Tako višino imajo običajno kuhinje z ročaji. UV višina 83,6 cm pa predstavlja najvišji korpus trenutno na trgu in je predviden predvsem za brezročajne kuhinje. Tudi debelina korpusa pove veliko o kvaliteti, trdnosti in trajnosti kuhinje. V kuhinjah Dankuchen je uporabljen 18 mm korpus namesto običajnega 16 mm korpusa. Centimetri so torej pomembni tudi v kuhinji. Če le lahko, si jih v kuhinjskih elementih privoščite čim več.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Sanjska kuhinja z otokom

  Poletni čas prinaša veliko izzivov in tudi priložnosti. Dolgi večeri so kot nalašč za druženje s prijatelji. Če želite več druženja v kuhinji, je kuhinjski otok potrebno predvideti že ob načrtovanju kuhinje. Kuhinjski otok je pravzaprav idealno srce družabnega življenja. Tukaj lahko kuhamo skupaj z družino in prijatelji, tukaj lahko pripravljamo druge jedi za prigrizek, peko, zunanji žar. Kuhinjski otok je prostor za druženja vseh vrst, v njem pa imamo lahko shranjeno neskončno veliko stvari. Živila, jedilni servis, kuhinjska posoda, kuharske knjige, servieti, dekoracija za mizo, prti in še in še. Okrog kuhinjskega otoka se lahko naenkrat vrti več ljudi. Dostopen je z vseh strani, kar precej olajša delo. Pri načrtovanju kuhinjska otoka je pomembno oceniti njegove prednosti in ga pri izdelavi prilagoditi velikosti prostora in vašim željam. 3D izris kuhinje Dankuchen v salonih pohištva Prevc vam omogoči boljšo prostorsko predstavo in vodi k lažji in bolj premišljeni odločitvi.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Kuhinjska pustolovščina po meri

  Ste tudi vi med tistimi, ki vas rutina dolgočasi in si vedno znova želite novih izzivov? Če ste s srcem in dušo pripravljeni na nov projekt, potem vas vabimo na skupno kuhinjsko pustolovščino. Prenova kuhinje, manjša osvežitev stare kuhinje ali celo načrtovanje nove kuhinje, vse to so odlična izhodišča za nepozabno pustolovščino, ki jo lahko pričnete z nami. Zakaj? 1. Vsaka odločitev je lažja, če vam stojijo ob strani kuhinjski strokovnjaki s kilometrino. Načrtovanje je potrebno dobro zastaviti in temeljito premisliti. Nasvet strokovnjaka v pravem trenutku privarčuje čas in denar. 2. Kuhinje Dankuchen so kuhinje s tradicijo, odličnim dizajnom in popolnim prileganjem vsakemu prostoru, saj se lahko izdelajo čisto po meri. 3. Z našim načrtovalnikom kuhinj lahko del načrtovanj opravite kar iz udobja vašega doma, saj odgovorite na vprašanja, ki pomagajo izbrati obliko, slog, barvo, vrsto, namen kuhinje in časovni načrt. Tako, mi smo pripravljeni na skupno kuhinjsko pustolovščino, kaj pa vi?
  Več o ... Vsi zapisi
   
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.