Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Video vsebine

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 
 
Razvrsti po:
 
 • Kuhinjska pustolovščina po meri

  Ste tudi vi med tistimi, ki vas rutina dolgočasi in si vedno znova želite novih izzivov? Če ste s srcem in dušo pripravljeni na nov projekt, potem vas vabimo na skupno kuhinjsko pustolovščino. Prenova kuhinje, manjša osvežitev stare kuhinje ali celo načrtovanje nove kuhinje, vse to so odlična izhodišča za nepozabno pustolovščino, ki jo lahko pričnete z nami. Zakaj? 1. Vsaka odločitev je lažja, če vam stojijo ob strani kuhinjski strokovnjaki s kilometrino. Načrtovanje je potrebno dobro zastaviti in temeljito premisliti. Nasvet strokovnjaka v pravem trenutku privarčuje čas in denar. 2. Kuhinje Dankuchen so kuhinje s tradicijo, odličnim dizajnom in popolnim prileganjem vsakemu prostoru, saj se lahko izdelajo čisto po meri. 3. Z našim načrtovalnikom kuhinj lahko del načrtovanj opravite kar iz udobja vašega doma, saj odgovorite na vprašanja, ki pomagajo izbrati obliko, slog, barvo, vrsto, namen kuhinje in časovni načrt. Tako, mi smo pripravljeni na skupno kuhinjsko pustolovščino, kaj pa vi?
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Dankuchen dizajn, ki navduši

  Novi načini bivanja so v zadnjih letih spremenili pomen posameznih prostorov, še posebej to velja za kuhinjo. Skrivnost modernih, vgradnih kuhinj je predvsem v tem, da izkoristijo vsak centimeter prostora. Brezročajne kuhinje pa ustvarjajo prostranost brez meja. Osebno noto prostoru dodamo z izbiro mat, super mat ali sijočih ličnic, vse skupaj pa se preliva skozi izbrane barvne odtenke od črne do sive barve in vse do svetlih odtenkov, kašmir in bele barve.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Predalčkajte z nami v kuhinji iz salona Prevc

  Predalčkajte z nami! Kakšno neverjetno bogastvo lahko skrivajo predali v kuhinji. S predali je vsakdan v kuhinji lažji. Z njimi prevzamete nadzor nad svojimi kuhinjskimi omaricami in njihovo vsebino. S predali se odpre popolnoma nov pogled na celoten izgled kuhinje, obenem pa tudi na shranjevalno funkcijo v tem prostoru, ki je srce vsakega doma. Dejansko danes kuhinja brez predalov ne obstaja več. Če potegnemo vzporednico, tako kot pri avtomobilih cenimo moč motorja, tako se vrednost kuhinje povečuje s številom predalov. Namenski predali, predali v podnožju, predali za ločevanje odpadkov, notranja ureditev za shranjevanje posode, živil, vložki za jedilni pribor iz lesa ali plastike, vložki za krožnike iz pravega lesa, gumijaste protizdrsne podloge v štirih različnih barvah. V salonih pohištva Prevc vam izrišemo toliko predalov, kolikor jih potrebujete, da vaša kuhinja postane zares sanjska kuhinja. Kaj torej še čakate?
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Kuhinjski nasveti iz salona pohištva Prevc

  Kuhinjski nasveti za vsako Dankuchen kuhinjo. Čeprav čiščenje ni najbolj priljubljena aktivnost v kuhinji, niti to ni v kuhinji Dankuchen, nam priročni nasveti olajšajo in skrajšajo ta opravila. Oglejte si, kako očistiti stekla vitrine, da postanejo in ostanejo kristalno čista. Tudi steklena stenska obloga občasno potrebuje vzdrževanje in stekleni poviški v predalih prav tako. Pa uporaba dragih čistil niti ni potrebna. S pravilno organizacijo in postavitvijo elementov vsaka kuhinja postane sanjska kuhinja. Uporabiti je potrebno protizdrsno podlogo, da se nam vsebina predalov ne premika ob odpiranju. S sistemi za organizacijo pa si premišljeno načrtujemo vsebino predalov, ki so namenjeni za posodo, pribor, kozarce, čistila ali celo smeti. Uporabimo razum in poenostavimo delo v kuhinji. Tako bo več časa ostalo za vsa najljubša kuhinjska opravila kot so kuhanje, peka, obedovanje in druženje.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Eleganca v kuhinji Toplux Dankuchen

  Elegantna kuhinja Toplux v beli barvi z dodatkom lesnega dekorja za pridih narave. Sanjska kuhinja za velike in male prostore. Top inovativne rešitve za popolno funkcionalnost v kuhinji. Prilagodljiva višina delovnega pulta, ergonomske rešitve, dodatne delovne površine z globino pulta, ki je večja od 60 cm. Elegantne dvižne omarice, dobro organiziran shranjevalni prostor v predalih, šank 3 v 1, odprte poličke za perfekten izgled. Je sploh potrebno še kaj dodati? Vse to ima lahko samo popolna kuhinja. In popolna kuhinja je samo Dankuchen. Več o modernih kuhinjah na dankuchen-prevc.si
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Svetloba v kuhinji

  Brez nje ni življenja. Brez nje ni dobrega počutja in zdravja. To je svetloba! Tudi v kuhinji je pomembna. Še posebej to drži v zimskem času. Z dodatkom prazničnih luči pa vsaka kuhinja postane zmagovalka. Izbira prave osvetlitve je bistvenega pomena za vsako kuhinjo, ne glede na model in velikost kuhinje. Dankuchen kuhinje z več kot 50 leti tradicije dajejo velik poudarek prav osvetlitvi.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Preprosta in moderna kuhinja Alples iz salona Prevc

  Preproste linije. Moderni nevidni ročaji. Sveže barve. Popolna obdelava materialov. Idealna izbira za vašo sanjsko kuhinjo, ki se zlije v popolno harmonično celoto z jedilnico in dnevno sobo. Kuhinja Plana Alples je moderna kuhinja čistih in ravnih linij z vgradnim ročajem. Za še lepši videz so v nekaterih primerih visokih omar z vgradnimi aparati dodali vrata z odpiranjem na pritisk. Z izbiro razmerja med lesnim dekorjem in barvo lahko določimo kuhinji značaj in svetlost. Nova izvedba vitrine – tiskan okvir na satiniranem steklu – ne zmoti gladke fronte, dodatna osvetlitev pa predstavlja poživitev in dodaten poudarek elegantni preprostosti. Moderni zunanjosti lahko sledi oprema notranjosti, saj je na voljo vse, kar pripomore k dobri izkoriščenosti in uporabnosti pohištva. Pri tem modelu je razen profiliranih in okvirnih front možna izbira vseh barv in obdelav, ki so trenutno v ponudbi. S pomočjo 3D izrisa vam pomagamo pri izbiri in postavitvi pohištva v vaš prostor, tako da si boste lažje predstavljali, kakšna bo v njem videti vaša nova sanjska kuhinja. S kuhinjo Plana Alples tudi vaše stanovanje postane prijeten dom.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Kuhinja za vse ljubitelje mestnega utripa

  Privlačna izbira za vse, ki ljubite mestni utrip. Kuhinja Toplux Dankuchen ima vse v enem, kuhinjo in elemente za dnevno sobo. Zraven pa se vedno najde še prostorček za tisto, kar imamo najraje. Sedežna garnitura za počitek in prostor za kolo za vse športne navdušence. Takšna ali podobna mestna kuhinja z dnevno sobo je lahko tudi vaša. Obiščite naše salone in izrisali vam bomo eno luštno postavitev po vaši meri.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Popoln dizajn v kuhinji Toplux

  Ustvarjanje popolne kuhinje za vaš dom je naše poslanstvo. Pri tem imate svobodne roke, za nas pa je sestavljanje popolnega kuhinjskega dizajna poseben užitek. Samo s kuhinjo po meri lahko dosežete popolno in edinstveno kuhinjo, v salonih Prevc pa vam z veseljem pomagamo pri njenem ustvarjanju. Osnovno pravilo je pravilna razporeditev in harmonija elementov, izbor barv in materialov ter odločitev glede nepogrešljivih dodatkov v kuhinji. Raznolikost modela Toplux Dankuchen je odlično izhodišče za ustvarjanje popolne kuhinje. Ličnice v visokem sijaju ali mat izvedbi s pestro paleto barv in integriranimi ročaji omogočajo popoln dizajn, elementi, ki sledijo trendom, pa popolno funkcionalnost. Dobite vse, kar dejansko potrebujete.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Bela kot sneg - kuhinja Granada Dankuchen

  Brezročajna kuhinja Granada z ravnimi in elegantnimi linijami. Bela je idealna barva za manjše kuhinje, še posebej kadar je malo naravne svetlobe. Bela barva daje optični učinek, da je prostor večji od dejanskega ter se ujema z vsakim slogom vašega doma. Idealna izbira je kuhinja v visokem sijaju, saj poživi in osveži prostor in ga naredi bolj elegantnega. Tudi izbira dodatne opreme in dekoracije v beli kuhinji nikoli ne more biti težavna. Bela kuhinja brez ročajev v sijaj lak obdelavi nudi ravno in elegantno linijo. Kuhinja v tej obdelavi je nezahtevna za čiščenje.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 
PrviPrejšnji1234ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.