Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Video vsebine

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 
 
Razvrsti po:
 
 • Prijetna jesen v kuhinji Dankuchen

  Si tudi vi želite v manj toplih mesecih leta uživati v prijetnem ambientu, ki je izdelan po vaši meri? Potem je kuhinja Living prava za vas. To je ena izmed najbolj priljubljenih modelov kuhinj Dankuchen. Kuhinjo odlikujejo jasne linije, prijetne barvne kombinacije in bogat izbor odtenkov delovnih površin. Na voljo so tri barve v visokem sijaju in tri v super lak mat izvedbi. Delovne površine lahko izberete v debelini 2, 4, 6, 8 ali 10 cm, kakor vam je ljubše. Prijeten dizajn, individualno prilagojene višine in ohišje kuhinjskih elementov ter ekskluzivni dodatki in oprema pa omogočijo, da se kuhinja sestavi v popolno celoto. Elementi se sestavijo čisto po vaših željah in po merah prostora. Za popoln užitek v kuhinji. Tudi v jesenskih dneh. Več o kuhinji Living: https://bit.ly/3kpvH6b
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Govorica barv v kuhinji

  V vseh kulturah sveta naša življenja že od nekdaj prežema govorica in moč barv. Barve nas obkrožajo vsepovsod in če to hočemo ali ne, vplivajo na naše počutje. Tudi barve našega doma vedno zrcalijo okus, značaj in posledično tudi naše zdravje. Izbira barve je v vsakem prostoru pomembna odločitev, še posebej pa to velja za kuhinjo. Moderna kuhinja prinese v dom nežne pastelne barve v kombinaciji z lesnimi barvami, ki imajo pridih narave. Delovne površine v sivih in antracitnih barvah simbolizirajo trdnost, steklene površine v različnih barvnih odtenkih pa čistost, jasnost in preglednost. V kuhinji in jedilnici morajo barve izražati prijetno počutje, stabilnost in spodbujati tek. Narava je tista, ki jo v stanovanjih, daleč proč od zelenih površin, najbolj pogrešamo. Zato jo pripeljimo v svoj dom. Z izbrano kuhinjo Dankuchen nam to zagotovo uspe.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Zakaj so centimetri tudi v kuhinji pomembni? Dankuchen jih ima največ!

  Načrtovanje kuhinje je projekt, ki se ga lotevamo le nekajkrat v življenju in spodobi se, da to opravimo res temeljito. Pri tem je ohišje ali kuhinjski korpus, najbolj pomemben element za začetek. Kuhinjsko ohišje ali korpus predstavlja telo naše kuhinje in osnovo za postavitev kuhinjski elementov. Skupaj s hrbtnim delom in policami pa je osnova za kuhinjske elemente. Višina kuhinjskega korpusa je odvisna od višine osnovne enote, predala v podnožju in delovne površine. Vse skupaj pa je popolnoma prilagojeno višini in potrebam stranke. Standardna višina korpusa (U višina) je 67,5 cm. Dankuchen kuhinje pa imajo brez doplačila še tri ekskluzivne višine: UG višina je 70,2 in je najbolj prilagodljiva višina, predvsem za brezročajne kuhinje. UX višina je 80,3 cm in ima 13 cm več prostora za shranjevanje. Tako višino imajo običajno kuhinje z ročaji. UV višina 83,6 cm pa predstavlja najvišji korpus trenutno na trgu in je predviden predvsem za brezročajne kuhinje. Tudi debelina korpusa pove veliko o kvaliteti, trdnosti in trajnosti kuhinje. V kuhinjah Dankuchen je uporabljen 18 mm korpus namesto običajnega 16 mm korpusa. Centimetri so torej pomembni tudi v kuhinji. Če le lahko, si jih v kuhinjskih elementih privoščite čim več.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Sanjska kuhinja z otokom

  Poletni čas prinaša veliko izzivov in tudi priložnosti. Dolgi večeri so kot nalašč za druženje s prijatelji. Če želite več druženja v kuhinji, je kuhinjski otok potrebno predvideti že ob načrtovanju kuhinje. Kuhinjski otok je pravzaprav idealno srce družabnega življenja. Tukaj lahko kuhamo skupaj z družino in prijatelji, tukaj lahko pripravljamo druge jedi za prigrizek, peko, zunanji žar. Kuhinjski otok je prostor za druženja vseh vrst, v njem pa imamo lahko shranjeno neskončno veliko stvari. Živila, jedilni servis, kuhinjska posoda, kuharske knjige, servieti, dekoracija za mizo, prti in še in še. Okrog kuhinjskega otoka se lahko naenkrat vrti več ljudi. Dostopen je z vseh strani, kar precej olajša delo. Pri načrtovanju kuhinjska otoka je pomembno oceniti njegove prednosti in ga pri izdelavi prilagoditi velikosti prostora in vašim željam. 3D izris kuhinje Dankuchen v salonih pohištva Prevc vam omogoči boljšo prostorsko predstavo in vodi k lažji in bolj premišljeni odločitvi.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Kuhinjska pustolovščina po meri

  Ste tudi vi med tistimi, ki vas rutina dolgočasi in si vedno znova želite novih izzivov? Če ste s srcem in dušo pripravljeni na nov projekt, potem vas vabimo na skupno kuhinjsko pustolovščino. Prenova kuhinje, manjša osvežitev stare kuhinje ali celo načrtovanje nove kuhinje, vse to so odlična izhodišča za nepozabno pustolovščino, ki jo lahko pričnete z nami. Zakaj? 1. Vsaka odločitev je lažja, če vam stojijo ob strani kuhinjski strokovnjaki s kilometrino. Načrtovanje je potrebno dobro zastaviti in temeljito premisliti. Nasvet strokovnjaka v pravem trenutku privarčuje čas in denar. 2. Kuhinje Dankuchen so kuhinje s tradicijo, odličnim dizajnom in popolnim prileganjem vsakemu prostoru, saj se lahko izdelajo čisto po meri. 3. Z našim načrtovalnikom kuhinj lahko del načrtovanj opravite kar iz udobja vašega doma, saj odgovorite na vprašanja, ki pomagajo izbrati obliko, slog, barvo, vrsto, namen kuhinje in časovni načrt. Tako, mi smo pripravljeni na skupno kuhinjsko pustolovščino, kaj pa vi?
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Dankuchen dizajn, ki navduši

  Novi načini bivanja so v zadnjih letih spremenili pomen posameznih prostorov, še posebej to velja za kuhinjo. Skrivnost modernih, vgradnih kuhinj je predvsem v tem, da izkoristijo vsak centimeter prostora. Brezročajne kuhinje pa ustvarjajo prostranost brez meja. Osebno noto prostoru dodamo z izbiro mat, super mat ali sijočih ličnic, vse skupaj pa se preliva skozi izbrane barvne odtenke od črne do sive barve in vse do svetlih odtenkov, kašmir in bele barve.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Predalčkajte z nami v kuhinji iz salona Prevc

  Predalčkajte z nami! Kakšno neverjetno bogastvo lahko skrivajo predali v kuhinji. S predali je vsakdan v kuhinji lažji. Z njimi prevzamete nadzor nad svojimi kuhinjskimi omaricami in njihovo vsebino. S predali se odpre popolnoma nov pogled na celoten izgled kuhinje, obenem pa tudi na shranjevalno funkcijo v tem prostoru, ki je srce vsakega doma. Dejansko danes kuhinja brez predalov ne obstaja več. Če potegnemo vzporednico, tako kot pri avtomobilih cenimo moč motorja, tako se vrednost kuhinje povečuje s številom predalov. Namenski predali, predali v podnožju, predali za ločevanje odpadkov, notranja ureditev za shranjevanje posode, živil, vložki za jedilni pribor iz lesa ali plastike, vložki za krožnike iz pravega lesa, gumijaste protizdrsne podloge v štirih različnih barvah. V salonih pohištva Prevc vam izrišemo toliko predalov, kolikor jih potrebujete, da vaša kuhinja postane zares sanjska kuhinja. Kaj torej še čakate?
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Kuhinjski nasveti iz salona pohištva Prevc

  Kuhinjski nasveti za vsako Dankuchen kuhinjo. Čeprav čiščenje ni najbolj priljubljena aktivnost v kuhinji, niti to ni v kuhinji Dankuchen, nam priročni nasveti olajšajo in skrajšajo ta opravila. Oglejte si, kako očistiti stekla vitrine, da postanejo in ostanejo kristalno čista. Tudi steklena stenska obloga občasno potrebuje vzdrževanje in stekleni poviški v predalih prav tako. Pa uporaba dragih čistil niti ni potrebna. S pravilno organizacijo in postavitvijo elementov vsaka kuhinja postane sanjska kuhinja. Uporabiti je potrebno protizdrsno podlogo, da se nam vsebina predalov ne premika ob odpiranju. S sistemi za organizacijo pa si premišljeno načrtujemo vsebino predalov, ki so namenjeni za posodo, pribor, kozarce, čistila ali celo smeti. Uporabimo razum in poenostavimo delo v kuhinji. Tako bo več časa ostalo za vsa najljubša kuhinjska opravila kot so kuhanje, peka, obedovanje in druženje.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Eleganca v kuhinji Toplux Dankuchen

  Elegantna kuhinja Toplux v beli barvi z dodatkom lesnega dekorja za pridih narave. Sanjska kuhinja za velike in male prostore. Top inovativne rešitve za popolno funkcionalnost v kuhinji. Prilagodljiva višina delovnega pulta, ergonomske rešitve, dodatne delovne površine z globino pulta, ki je večja od 60 cm. Elegantne dvižne omarice, dobro organiziran shranjevalni prostor v predalih, šank 3 v 1, odprte poličke za perfekten izgled. Je sploh potrebno še kaj dodati? Vse to ima lahko samo popolna kuhinja. In popolna kuhinja je samo Dankuchen. Več o modernih kuhinjah na dankuchen-prevc.si
  Več o ... Vsi zapisi
   
 • Svetloba v kuhinji

  Brez nje ni življenja. Brez nje ni dobrega počutja in zdravja. To je svetloba! Tudi v kuhinji je pomembna. Še posebej to drži v zimskem času. Z dodatkom prazničnih luči pa vsaka kuhinja postane zmagovalka. Izbira prave osvetlitve je bistvenega pomena za vsako kuhinjo, ne glede na model in velikost kuhinje. Dankuchen kuhinje z več kot 50 leti tradicije dajejo velik poudarek prav osvetlitvi.
  Več o ... Vsi zapisi
   
 
PrviPrejšnji1234ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.