0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Danküchen kuhinja brez ročajev? Seveda!

Brezročajna kuhinja Danküchen je priljubljena izbira naših strank, saj se ponaša s številnimi odlikami, elegantnim minimalizmom in brezčasnim videzom.

Danes se ob prenovi stanovanja vsaka druga stranka odloči za kuhinjo brez ročajev. 

Brezročajno kuhinjo odlikuje elegantni minimalizem. Kuhinjske fronte brez ročajev so idealne tudi za manjše prostore, saj ti ne vplivajo na izgled celotnega prostora. Poleg tega ročaji niso v napoto, če je prostora v kakem stanovanju zares malo in v majhnih prostorih šteje dejansko vsak centimeter. 

Brezročajna kuhinja ima brezčasen videz. Moderna je danes in bo tudi čez deset ali dvajset let. Ročaji se zelo veliko uporabljajo in obrabljajo in če jih pogledamo od blizu, hitro ugotovimo, koliko je ura oziroma koliko je kuhinja dejansko stara.  

Če izberete kuhinjske elemente brez ročajev, boste zelo zadovoljni in tudi naslednjič, ob naslednji prenovi, boste zagotovo izbrali takšno kuhinjo. Zato je odgovor na vprašanje iz naslova: seveda smo za brezročajno kuhinjo! 

Brezročajna kuhinja Silbermond, ki si jo le oglejte v videu, je najbolj priljubljena kuhinja Danküchen.  Več o modelu, barvah in materialih pa najdete tukaj na povezavi.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo