0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Jedilnice

Takrat, ko se kuhanje konča, se začnejo trenutki uživanja in druženja v jedilnici. To je kraj gurmanskih užitkov in dolgih pogovorov. Lahko pa je prostor hitrih zajtrkov in kratke izmenjave mnenj. Ali pa kombinacija obojega, kakor vam drago. Jedilnica običajno ni velika, mora pa biti premišljeno opremljena. In seveda, centimetri so pomembni tudi tukaj. 

Preberi več

Kako v jedilni prostor umestiti mizo, kakšne oblike, barve in materiale izbrati? V večjih prostorih svetujemo okrogle ali ovalne mize, v manjših naj bodo pravokotne, dobra rešitev so tudi raztegljive mize. Vsekakor so prva izbira lesene mize. Les je topel material in že ob stiku z njim nam je prijetno.

Pri izbiri  kuhinjskih stolov je prvo pravilo, da naj ima udobje prednost pred oblikovno dovršenostjo jedilnice. Upoštevajte, da je standardna višina mize 75 cm, višina sedišča pa 45 cm. Poleg tega naj bo sedalni del najmanj 80 cm oddaljen od stene ali omare, vsak sedeči pa rabi od 60 - 80 cm prostora za jedilno mizo. Jedilni koti  so vedno bili in bodo, svetujemo pa jih v ozkih prostorih, kjer šteje vsak centimeter, saj se lahko izdelajo tudi po meri.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo