0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Jedilnice

Takokrat, ko se kuha konča, se začnejo trenutki uživanja izbranih jedi in druženja z dragimi ljudmi v jedilnici. To je kraj gurmanskih užitkov in dolgih pogovorov ali konec hitrih zajtrkov in kratke izmenjave mnenj. Ali pa kombinacija obojega, kakor vam drago.
Jedilnica običajno ni velika, mora pa biti opremljena z občutkom za udobje, estetsko in funkcionalnost. In seveda, centimetri tako pomembni tudi tukaj. Pa usklajenost z vsemi prostori v skupnem bivalnem delu stanovanja.

Preberi več

Kako v jedilni prostor umestiti mizo, kakšne oblike, barve in materiale izbrati? V večjih prostorih svetujemo  okrogle ali ovalne mize , v manjših naj bodo  pravokotne , dobra rešitev tako tudi  raztegljive mize . Vsekakor so prva izbira  lesene mize . Les je topel material in že ob stiku z njim nam je prijetno.

Pri izbiri  kuhinjskih stolov je prvo pravilo, da imajo naj bodo udobne in udobje prednost pred oblikovno dovršenostjo jedilnice. Upoštevajte, da je standardna višina mize 75 cm, višina sedišča pa 45 cm. Poleg tega naj bo sedalni del najmanj 80 cm oddaljen od stene ali omare, vsak sedeči pa rabi od 60 - 80 cm prostora za jedilno mizo. Jedilni koti  so vedno bili in bodo, svetujemo pa jih v ozkih prostorih, kjer šteje vsak centimeter, saj se lahko izdelajo tudi po meri.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.