0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

V podjetju Prevc zaposlujemo

V podjetju Prevc zaposlujemo

Zaposlujemo - krepimo prodajno ekipo

Majhna ekipa, eno veliko srce. Pridruži se nam! V svoje vrste vabimo nove strokovnjake, ki si želijo izzivov v podjetju z bogato tradicijo, prepleteno s sodobnostjo. Na voljo sta dve delovni mesti v prodaji.
Preberi več
Zlata nit 2021

Zlata nit 2021

Posebno priznanje za podjetje Prevc

Že četrto leto zapored smo prejemniki Posebnega priznanja SPP Z leti še vedno zavzeti.
Preberi več

Cel svet odtenkov v novi spalnici Alples

Med črnim in belim je cel svet odtenkov. Izberimo odtenke spalnice, ki so nam najbolj všeč in elemente, ki jih najbolj potrebujemo. Predvsem pa imejmo radi vse, kar smo izbrali. Spalnica Magnet je čisto sveža spalnica Alples, ki je lahko postavljena v nam ljubih barvah in premišljenih oblikah.
Preberi več

Nove barve v kuhinji Dankuchen Prevc

Nove barve ličnic v kuhinji ponujajo nešteto možnosti oblikovanja. Nove barve front lahko izberete pri novem modelu Luxor, pa tudi pri starejših, preizkušenih modelih kot so Silbermond, Toplux, Lacorte in Interdan. Izberite svojo unikatno barvo v kuhinji in naj tudi vaša Dankuchen kuhinja, izbr...
Preberi več

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.