0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Storitve

Svetovanje, izmere na domu

Nudimo vam ogled, brezplačno izmero in svetovanje na domu in v poslovnih prostorih

Izmera na domu pa se vedno opravi v primerih, ko se odločate za nakup kuhinje ali vgradne omare po meri. Svetovalec vam ob obisku na domu prinese izbrane vzorce pohištva in skupaj se dogovorite za izbor materialov, barv in elementov.

Izmera na domu je brezplačna. Potreben je le predhodni dogovor z našimi svetovalci. 

Pokličite in se dogovorite za obisk na domu.

NAROČITE IZMERO

brezplacen 3d izris kuhinje

Dankuchen service studio


3-D izris pohištva

Da bo odločitev za nakup lažja, nudimo brezplačen izris novega pohištva v salonih ali po želji na vašem domu.

Računalniški program vam prikaže tridimenzionalni pogled v vaš prostor, opremljen z izbranim pohištvom. Za to potrebujemo le natančne mere vašega prostora. 

3D izris pohištva vam olajša odločitev pri opremljanju, saj vam prikaže pohištvo v taki postavitvi, kot bo potem tudi izdelano. Priporočamo vam, da se pred obiskom v salonu  dogovorite za termin za izris.

PRIJAVA NA 3-D IZRISPredelave 

Večkrat se zgodi, da vam željen kos pohištva ne gre v prostor. Določene kose pohištva kot na primer postelje, kuhinjske elemente ali garderobne omare vam skrajšamo, znižamo ali kako drugače predelamo, tako da ustrezajo vašim željam in vašemu prostoru. V izbranem salonu se pozanimajte glede načina predelave izbranega pohištva in časa, ki je za to potreben.

STOPITE V STIK


Pohištvo po meri - vgradne omare

Pri nas dobite pohištvo po meri - vgradne omare, ki omogočijo popoln izkoristek vašega prostora od tal do stropa, od stene do stene, kot samostojne omare ali kot prehod med posameznimi prostori v vašem stanovanju. Pri izbiri vgradne omare vam toplo priporočamo obisk našega svetovalca na domu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Alples vgradne omare z drsnimi vrati

vozni park

Prevoz

Prevoz pohištva po prodajnih pogojih Salona pohištva Prevc. Ko je pohištvo v našem skladišču, se lahko dogovorite za vam ustrezen čas dostave. Običajno je dostava v dopoldanskem in popoldanskem času, po dogovoru tudi ob sobotah. Kar najbolj se skušamo prilagoditi vašim željam glede dostave in morebitnega vnosa pohištva.

STOPITE V STIK


Montaža

Montaža pohištva po prodajnih pogojih Salona pohištva Prevc. Montaža pohištva je strokovna in uporabniku prijazna storitev, ki omogoča, da je izbrano pohištvo sestavljeno tako, kot je to potrebno, hitro in kakovostno ter brez morebitnih poškodb pri samem sestavljanju. Svetujemo vam, da se že ob naročilu pozanimate glede možnosti brezplačne montaže izbranega pohištva. Pooblaščeni monterji so strokovno usposobljeni za montažo vsega pohištva iz našega prodajnega programa.

KONTAKTIRAJTE NAS

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo