0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

3D izris pohištva

NAROČITE SE NA IZRIS V SALONU ALI PREKO SPLETA  

Vaša prijava na izris je neobvezujoča. Že prvi izris kuhinje, izris otroške sobe in izris ostalega pohištva naj bo čim bolj natančen, zato nam preko obrazca lahko takoj sporočite dimenzije prostora, položaj vodovodnih in elektro inštalacij, velikost oken in vrat ter druge posebnosti. V pomoč nam bodo seveda vaše želje in izbrana barva pohištva. 

3D izris pohitvo


3D IZRIS POHIŠTVA V SALONU: Ob dogovorjenem času vas bo v salonu sprejel svetovalec in se posvetil samo vam. Prijavite se preko spodnjega obrazca.

3D IZRIS POHIŠTVA PREKO APLIKACIJE ZOOM: Za točen termin 3D izrisa vas bo poklical svetovalec. Svetovanje poteka preko aplikacije Zoom. Na vaš elektronski naslov vam bomo poslali povezavo. Prijava prav tako preko spodnjega obrazca.


Prijava na izris pohištva

Vaša prijava na izris pohištva je neobvezujoča.

Polja označena z * so obvezna.

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.


  • IZMERA PROSTORA: po dogovoru z vami se oglasimo pri vas doma in natančno izmerimo prostor, inštalacije, okna, vrata
  • IZBIRA MATERIALA: s pomočjo katalogov in vzorcev lesa vam predstavimo materiale in pomagamo pri izbiri
  • SVETOVANJE: svetujemo pri izbiri gospodinjskih aparatov, barvi sten, pripravi inštalacij in pravilni osvetlitvi prostorov

Storitev 3D izris kuhinje in ostale opreme za vaš dom je popolnoma neobvezujoča. Naši svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo z veseljem pomagali, da bo vaš dom, dom kjer se boste počutili prijetno, sproščeno in domače. 

3D izris omogoča da vašo novo kuhinjo in ostalo pohištvo vidite v realnem pogledu. Ta izris pa lahko nadgradimo z barvami sten, stenskimi steklenimi ali lesenimi oblogami, pripravimo pozicijo inštalacij...

Za izris kuhinje in ostalega pohištva si je potrebno vzeti čas. Ker želimo, da pri nas ne čakate v vrsti si lahko preprosto rezervirate termin vašega obiska preko obrazca PRIJAVA NA IZRIS POHIŠTVA. Za vas si bomo vzeli čas v enem izmed naših salonov ali pa preko aplikacije ZOOM.Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo