0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

3D izris kuhinje in drugega pohištva

Z dimenzijami prostora je 3D izris kuhinje ali drugega pohištva lažji – zaupajte nam vaše želje.

Saloni pohištva Prevc nudijo 3D izris kuhinje in drugega pohištva

Prijavite se preko spodnjega obrazca ali preprosto izberite salon ter nas pokličete ali pošljete mail:

Alples studio BTC Ljubljana
M 051 314 862
E: alples.studio@prevc.si

Salon Dorfarje - Žabnica
M 051 314 861
E: info@prevc.si

Dankuchen Kranj - PLANET
M 041 689 861
E: info@dankuchen-prevc.si


Rezervirajte brezplačen 3D izris kuhinje ali drugega pohištva

Vaša prijava na izris pohištva je neobvezujoča.

Polja označena z * so obvezna.

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.


Kako poteka 3D izris v salonih Prevc?

Pot do novega pohištva je v salonih Prevc povsem preprosta, poleg tega pa še predvidljiva. Prvi korak do sanjske nove kuhinje, vgradne omare, spalnice, otroške sobe ali dnevne sobe je enostaven – začne se s 3D izrisom.

A še preden se na to pot podate, je pametno dobro razmisliti, kaj si sploh želite. Začnite z raziskovanjem po spletu, da si ustvarite sliko, kakšna sploh je vaša kuhinja ali drugo pohištvo iz sanj. Šele ko spoznate raznolikost možnosti, se resnično zaveste, kako težka naloga je pred vami. In kaj vse je treba upoštevati?

Najprej je treba izbrati stil. Si želite moderen ambient, toplino rustikalnega sloga ali pa raje večno klasiko? Pred vami je tudi izbor barve pohištva. Ste drzni in radi eksperimentirate z barvnimi kombinacijami ali se raje držite preverjenih izbir? Raziskovanje slogov, oblik in barv pohištva zna biti zelo zabavno, a zdaj gre zares – čas je za prijavo na 3D izris kuhinje ali drugega pohištva v naših salonih.


Prijava na 3D izris kuhinje ali drugega pohištva

Za izris kuhinje in ostalega pohištva si je potrebno vzeti čas. Da se izognete morebitnemu čakanju v vrsti, si lahko rezervirate termin vašega obiska preko obrazca PRIJAVA NA IZRIS POHIŠTVA, lahko pa preprosto pokličete v naše salone ali nam pošljete e-pošto. Dogovorili se bomo za uro in dan, ko se lahko posvetimo samo vam in vašim željam. Ob dogovorjenem času vas bo v salonu sprejel svetovalec in se vam popolnoma posvetil.


par na sliki si ogleduje brezplacen 3d izris kuhinje na spletni strani salonov Prevc


Na 3D izris kuhinje ali drugega pohištva se splača priti dobro pripravljen. Le tako bo izris potekal gladko in bo res odraz točno tega, kar si želite. Svetujemo vam, da pridete opremljeni z naslednjimi informacijami:

 • fotografija trenutnega prostora,

 • izrisan tloris prostora s čim bolj natančnimi merami ter vrisanimi okni, vrati, električno napeljavo in za izris kuhinje tudi vodovodnimi priključki,

 • podatek o viru energije za pečico in kuhalno ploščo, ki je prav tako pomemben za izris kuhinje,

 • fotografije z všečnimi modeli in postavitvami pohištva za lažje načrtovanje,

 • specifične želje glede tipa pohištva, same postavitve in ambienta,

 • približno predstavo glede višine proračuna, ki ste ga pripravljeni nameniti za novo pohištvo.

  brezplacen 3d izris kuhinje - svetovanje v salonu

  3D izris kuhinje in pohištva v naših salonih


  3D izris vam omogoča, da postavitev pohištva vidite tako, kot bo potem v prostoru tudi postavljeno. Strokoven 3D izris kuhinje ali druge opreme za vaš dom je zagotovilo, da potem ob montaži ne bo nobenih neprijetnih presenečenj. Izris nadgradimo z dodanimi barvami sten, stenskimi steklenimi ali lesenimi oblogami, načrtom dekoracije, osvetlitve in dodatne opreme v prostoru.3D izris v naših salonih pomeni predvsem pogovor in svetovanje o optimalnem izboru pohištva glede na specifike prostora, vaše želje in zakonitosti funkcionalnega bivanja, o katerem so naši svetovalci dobro podkovani. Pripravimo ga skupaj – dodajamo, primerjamo, spreminjamo, dokler niste z izrisom zadovoljni tako vi kot mi.

Približno takole poteka pogovor:

 • Vi poveste svoje želje: zaupajte nam vaše želje, življenjske navade, število družinskih članov in posebnosti v stilu opremljanja.

 • Vi izberete materiale: s pomočjo katalogov in vzorcev lesa ali s sprehodom po našem salonu si ogledate materiale, mi pa vam pomagamo pri izbiri linije pohištva.

 • Mi svetujemo: svetujemo pri izbiri gospodinjskih aparatov, barvi sten, pripravi inštalacij in pravilni osvetlitvi prostorov.


Niste prepričani o optimalni postavitvi pohištva v prostoru? Pripravimo lahko več variant. Ste v dvomih glede barve? Pri dogovorjeni postavitvi lahko preizkusimo različne, da se na podlagi več različic odločite za tisto, ki vas na izrisu najbolj prepriča.

V salonih pohištva Prevc želimo, da je 3D izris kuhinje ali drugega pohištva tisti korak pri načrtovanju nove opreme za dom, ki vas popolnoma pomiri in prepriča. Zavedamo se, da odločitev za novo pohištvo ni lahka, zato želimo s strokovnostjo, izkušnjami in prijaznostjo poskrbeti, da bo odločitev za ponudbo salonov pohištva Prevc tista prava.


Izmera na domu


Pred večjimi projekti opravimo natančno izmero stanovanja ali prostora. Po predhodnem dogovoru se oglasimo pri vas doma in natančno izmerimo prostor, inštalacije, okna, vrata in morebitne posebnosti v prostoru. Tako ste lahko povsem brez skrbi, da bo izmera opravljena profesionalno, dobavljeno pohištvo pa bo popolnoma ustrezalo specifinam vašega prostora.


izmera na domu, potem ko je bil izveden brezplacen 3d izris kuhinje


Storitev 3D izris kuhinje in ostale opreme za vaš dom je popolnoma neobvezujoča. Naši svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo z veseljem pomagali, da bo vaš dom postal kraj, kjer se boste počutili prijetno, sproščeno in domače. 


Kako je s prevozom in montažo?

Ko svetovalec v našem salonu načrtuje 3D izris kuhinje in druge opreme za dom, je idealen čas tudi za pogovor o prevozu in montaži izbranega pohištva. Svetujemo vam, da se že ob naročilu pozanimate glede možnosti brezplačne montaže. Sicer pa vam pohištvo dostavimo, ko vam ustreza. Tudi počakamo vas, da je na vašem domu res vse nared za montažo.

Montaža pohištva je strokovna in uporabniku prijazna storitev, ki omogoča, da je izbrano pohištvo sestavljeno tako, kot je to potrebno, hitro in kakovostno ter brez morebitnih poškodb pri samem sestavljanju. Pooblaščeni monterji so strokovno usposobljeni za montažo vsega pohištva iz našega prodajnega programa.

Poskrbimo torej za celostno storitev za čudovit videz vašega doma, do katerega pridete preprosto, brez stresa in s pomočjo strokovnjakov na področju izrisa, dostave in montaže pohištva.

Spodaj lahko preverite, kako smo izrisali različne tipe kuhinj po meri in na kakšne izzive smo pri tem naleteli. Čudovit končen rezultat je plod odličnega sodelovanja med strankami, izkušenimi svetovalci in izurjenimi monterji.


Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo