0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

3D izris pohištva

Z dimenzijami prostora je načrtovanje lažje - zaupajte nam vaše želje.


Prijavite se preko spodnjega obrazca ali preprosto izberite salon ter nas pokličete ali pošljete mail:


Alples studio BTC Ljubljana
M 051 314 862
E: alples.studio@prevc.si

Salon Dorfarje - Žabnica
M 051 314 861
E: info@prevc.si

Dankuchen Kranj - PLANET
M 041 689 861
E: info@dankuchen-prevc.si
Prijava na izris pohištva

Vaša prijava na izris pohištva je neobvezujoča.

Polja označena z * so obvezna.

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

3D IZRIS POHIŠTVA V SALONU: 

Ob dogovorjenem času vas bo v salonu sprejel svetovalec in se posvetil samo vam. 


Pot do novega pohištva je v salonih Prevc lažja, predvsem pa predvidljiva. Do nove kuhinje, vgradne omare, spalnice, otroške sobe ali dnevne sobe enostavno s 3D izrisom.

  • Mi izmerimo prostor: po predhodnem dogovoru se oglasimo pri vas doma in natančno izmerimo prostor, inštalacije, okna, vrata in morebitne posebnosti v prostoru
  • Vi izberete materiale: s pomočjo katalogov in vzorcev lesa si ogledate materiale, mi pa vam pomagamo pri izbiri linije pohištva
  • Vi poveste svoje želje: zaupajte nam vaše želje, življenjske navade, število družinskih članov in posebnosti v stilu opremljanja
  • Mi svetujemo: svetujemo pri izbiri gospodinjskih aparatov, barvi sten, pripravi inštalacij in pravilni osvetlitvi prostorov

Storitev 3D izris kuhinje in ostale opreme za vaš dom je popolnoma neobvezujoča. Naši svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo z veseljem pomagali, da bo vaš dom kraj, kjer se boste počutili prijetno, sproščeno in domače. 

3D izris vam omogoča, da postavitev pohištva vidite tako, kot bo potem v prostoru tudi postavljeno. Strokoven 3D izris je zagotovilo, da potem ob montaži ni nobenih neprijetnih presenečenj. Izris nadgradimo z dodanimi barvami sten, stenskimi steklenimi ali lesenimi oblogami, načrtom dekoracije, osvetlitve in dodatne opreme v prostoru.

Za izris kuhinje in ostalega pohištva si je potrebno vzeti čas. Da se izognete morebitnemu čakanju v vrsti, si lahko rezervirate termin vašega obiska preko obrazca PRIJAVA NA IZRIS POHIŠTVA. Dogovorili se bomo za uro in dan, ko se lahko posvetimo samo vam in vašim željam. 

Za vas si bomo z veseljem vzeli čas.

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo