0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Sobe po meri

Otroške sobe po meri so primerne povsod, še posebej pa tam, kjer so prostori posebnih dimenzij in s serijsko izdelanim pohištvom ne najdemo primerne rešitve. Popoln izkoristek prostora je možen tudi v mansardah in ozkih prostorih. Vsaka otroška soba po meri je unikat in za vsako se opravi izmera na domu. Priporočamo!

Preberi več

Imate prostor v mansardi in v njem želite postaviti otroško sobo? Rešitev je otroška soba, izdelana po meri.

Imate manjše stanovanje in v njem želite izkoristiti vsak kotiček? Rešitev je izdelava sobe po meri.

Živite v starejši hiši in ste zelo omejeni s prostorom ter naravno svetlobo? Izkoristite izdelavo pohištva po meri, tudi za otroško in mladinsko sobo.

Imate več otrok, pa samo en prostor, kamor morate umestiti spalni in delovni kotiček za vsakega od njih? Mi imamo rešitev za vas - otroško sobo po meri.

Vam serijsko izdelani pohištveni elementi ne ustrezajo? Z izdelanim pohištvom po meri lahko zapolnite vsak milimeter prostora in ga izkoristite do popolnosti. Otroška soba pa je poseben unikat, izdelana posebej po merah prostora in vašem okusu.

Izmera na vašem domu pa je zagotovilo, da bo izdelano pohištvo - otroška soba po meri - zares ustrezalo vašim zahtevam.

Izdelava po meri pa ima še eno veliko prednost - pohištvo v otroški sobi je stilsko tako popolnoma usklajeno s katerimkoli pohištvom v stanovanju, spalnico, dnevno sobo, kuhinjo, predsobo ali garderobno sobo. Če prisegate na enotni stil opremljanja, zakaj pa ne?

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo