0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Moderne kuhinje

Moderne kuhinje so kombinacija čistih linij, sodobne barvne lestvice in najbolj kakovostnih materialov. Moderne kuhinje so že v osnovi zasnovane tako, da uporabljajo najboljše sodobne elemente, mehanizme, ročaje in okovje. Tudi v dizajnu moderne kuhinje vedno presenečajo in ponujajo navdušen pogled v prihodnost.

Preberi več

Bela moderna kuhinja Ikona Alples, njena posebnost so vrata in predali z rezkanim utorjem za udobno in ročno odpiranje. Za še bolj praktično odpiranje pa se vrata lahko odpirajo tudi na pritisk. V ponudbi sta dve lakirani mat barvi, bela in magnolija, ki ju lahko lepo kombinirate s širokim naborom delovnih površin. 

Plana moderna kuhinja čistih linij s posebnim vgradnim linijskim ročajem. Ročaj je funkcijsko in oblikovno izpolnjen. Za še lepši videz kuhinje pripravimo kuhinjske elemente z odpiranjem na pritisk. Moderna kuhinja pa vam nudi tudi pestro izbiro notranjih dodatkov v predalih in omaricah. Stenski dodatki pa poskrbijo, da je vse na svojem mestu. 

Za kuhinjo Satina Alples je značilen lak laminat, odlikuje ga izjemna odpornost na obrabo. Videz kuhinje poudari izbran ročaj. Z dobro izbrano notranjo opremo bo kuhinja preprostejša za uporabo, delo v njej pa učinkovitejše in prijetnejše.

Kuhinja Urbana nudi premišljeno postavitev. Številni elementi omogočajo, da si izberete čisto svojo kuhinjo, za vaš prostor in izdelavo po vaših željah. Bela kuhinja z dodatkom lesa je drzna in elegantna. Za vse, ki si želite v dom vnesti košček narave, izberite moderne kuhinje visoki sijaj v barvi magnolije. Pohištvo v barvi magnolije se največkrat uporabi za majhne prostore, saj jih optično poveča.

Danküchen brezročajna kuhinja Luxor navdušuje s svojo minimalistično eleganco. Nove barve ličnic, kuhinja ponuja nešteto možnosti oblikovanja in ga je mogoče individualno prilagoditi vašim potrebam. Narejeno po visokih estetskih in funkcionalnih standardih. 

Kuhinja Interdan nudi  inovativni material, kot je antracit supermat lakirana ličnica, prevlečena s premaznim slojem proti prstnim odtisom. Antracit izvedba v kombinaciji z lesom poudari toplino in udobje same kuhinje.

Kuhinja Dankuchen Silbermond je brezročajna kuhinja s posebno, dizajnersko ALU letvijo, ki omogoča lažje odpiranje vrat in naredi kuhinjo še posebej elegantno. 

Dankuchen La Corte ponuja veliko možnih kombinacij tako različnih višin delovnih površin, kot tudi izbiro ročajev in bogato ponudbo dekorjev. Na izbiro je kar 21 različnih barv in obdelav pohištva. 

Bela kuhinja brez ročajev  Granada v sijaj lak obdelavi nudi ravno in elegantno linijo. Kuhinja v tej obdelavi je nezahtevna za čiščenje.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.