0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Moderne kuhinje

Spoznajte moderne kuhinje priznanih znamk AlplesDankuchen in Varia iz salonov pohištva Prevc, ki privlačijo s svojim trendovskim dizajnom in kakovostno izdelavo. Čiste, gladke in enostavne linije takoj pritegnejo pogled, privlačne pa so tudi velike in ravne kuhinjske fronte - ena od osnovnih značilnosti modernih kuhinj. Naše moderne kuhinje vedno navdušijo in ponujajo svež pogled naprej v prihodnost.

Preberi več

Moderne kuhinje iz naših salonov pod drobnogledom

Moderne kuhinje iz naše ponudbe so izdelane iz najbolj kakovostnih materialov v svežih barvah. V vseh linijah prevladujejo kuhinje v beli barvi ali take v temnih tonih ter v zadnjem času z zelo modnimi kombinacijami z lesom. Zasnovane so tako, da imajo funkcionalne elemente, praktične mehanizme, moderne ročaje in kvalitetno okovje. 

Raznolikost je tisto, k čemur stremimo v salonih Prevc, ko oblikujemo ponudbo na področju kuhinj. Naj bodo moderne kuhinje v belem, kotne kuhinje, kuhinje z otokom ali z lesenimi elementi - vedno imamo v mislih bogato izbiro za naše kupce. Spoznajte podrobneje moderne kuhinje iz naših salonov.

Bela lepotica z otokom

Med čudovite moderne kuhinje v beli barvi spada tudi kuhinja Ikona Alples. Na voljo sta dva odtenka bele mat barve - bela in magnolija - v kombinaciji s lesnimi odtenki in širokim naborom delovnih površin. Njena posebnost so vrata in predali z rezkanim utorom za udobno in ročno odpiranje. Za še bolj praktično odpiranje pa se vrata lahko odpirajo tudi na pritisk. Ikona spada med tiste moderne kuhinje z otokom, ki prepričajo z ravnimi in čistimi linijami. Seveda pa jo lahko popolnoma prilagodite glede na mere vašega prostora in izberete varianto brez otoka.

Med čudovite kuhinje v beli barvi spada tudi kuhinja brez ročajev Granada v sijaj lak obdelavi z ravnimi in elegantnimi linijami. Kuhinja v tej obdelavi je nezahtevna za čiščenje in vedno čudovita.

Različni modeli za različne postavitve - tudi za moderne kotne kuhinje

Linija Plana predstavlja moderne kuhinje čistih linij s posebnim vgradnim linijskim ročajem. Ročaj je funkcijsko in oblikovno izpolnjen. Za še lepši videz kuhinje pripravimo kuhinjske elemente z odpiranjem na pritisk. Plana pa vam nudi tudi pestro izbiro notranjih dodatkov v predalih in omaricah. Stenski dodatki pa poskrbijo, da je vse na svojem mestu. 

Za kuhinjo Satina Alples je značilen lak laminat, odlikuje ga izjemna odpornost na obrabo. Videz kuhinje poudari izbran ročaj. Z dobro izbrano notranjo opremo bo kuhinja preprostejša za uporabo, delo v njej pa učinkovitejše in prijetnejše - ne glede na to ali izberete kotno izvedbo, izvedbo z otokom ali linearno postavitev kuhinje.

Tudi kuhinja Urbana s svojo premišljeno postavitvijo je odličen odgovor na zahteve sodobnega časa. Številni elementi omogočajo, da si izberete čisto svojo kuhinjo, za vaš prostor in izdelavo po vaših željah, kar seveda vključuje tudi proste roke glede postavitve in barv. Bele kuhinje z dodatkom lesa so drzne in elegantne. Vsi, ki si želite v dom vnesti košček narave, pa izberite moderne kuhinje z visokim sijajem v barvi magnolije. Pohištvo v barvi magnolije se največkrat uporabi za majhne prostore, saj jih optično poveča.

Kuhinja Dankuchen Silbermond je brezročajna kuhinja s posebno, dizajnersko ALU letvijo, ki omogoča lažje odpiranje vrat in naredi kuhinjo še posebej elegantno. 

Dankuchen La Corte pa ponuja veliko možnih kombinacij tako različnih višin delovnih površin, kot tudi izbiro ročajev in bogato ponudbo dekorjev. Na izbiro je kar 21 različnih barv in obdelav pohištva. 

Obiščite naše salone – naj vas naše čudovite moderne kuhinje po meri zapeljejo!

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo