0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Moderna kuhinja Ikona

Svetloba in mladost, ki dajeta prostoru dušo.

Moderna kuhinja Ikona

Svetloba in mladost, ki dajeta prostoru dušo.

Kuhinja Ikona je primerna za mlade po duši ali telesu. Omogoča učinkovito razporeditev kuhinjskih površin, zato je več kot primerna tako za dnevna kot večerna druženja ob dobri pijači in okusni hrani. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti moderne kuhinje Ikona

Ikona spada med moderne kuhinje, ki navdušujejo s svojim prefinjenim dizajnom. Še posebej se nad njo navdušujejo mlajše generacije, ki so jim ravne in čiste linije ter preglednost prostora blizu.

Ne glede na to je primerna prav za vsakogar, saj odsotnost zunanjih ročajev v primerjavi z drugimi kuhinjami nudi večjo funkcionalnost in udobje.

  • integriran ročaj - rezkan utor
  • brez-ročajno odpiranje

Kaj vam nudi moderna brez-ročajna kuhinja Ikona?

  • sodoben dizajn
  • moderno kuhinjsko pohištvo v stiku lesa
  • izvedba v lak mat in lak sijaj
  • možnost kombiniranja s številnimi delovnimi pulti v enobarvnem ali lesnem dekorju


NAROČITE SE NA 3D IZRIS

VAM NAJBLIŽJI STUDIO

AKCIJE - KUHINJE

Barve

Vrata, predali, vitrine

Delovni pulti

Prednost modernih kuhinj je predvsem v njihovi funkcionalnosti. Elegantne fronte v kombinaciji s personalizirano razporeditvijo kuhinjskih elementov poskrbijo za to, da je kuhinja izkoriščendo zadnjega kotička.

Izmed modernih kuhinj Alples kuhinja Ikona izstopa po brezročajnem odpiranju. Rezkan utor ali pa "push sistem" na poseben način pripomoreta k povečanju uporabnosti, hkrati pa dodata piko na i sodobnemu izgledu prostora. Kljub nekoliko omejenem izboru kuhinjskih elementov zaradi tehničnih specifik je kuhinja med najbolj praktičnimi in udobnimi v naši ponudbi.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo