0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Klasične kuhinje

Klasične kuhinje dišijo po že znanem okolju, vedno pa imajo še rahel pridih novega, modernega. To so idealna mesta za kuhanje, druženje in uživanje v izbrani družbi in najljubših jedeh. Tradicionalni dizajn v naravnih razlikah vas bo zagotovo prepričal, sodobni gospodinjski aparati s svojimi funkcijami pa vas bodo popolnoma zasledili. Ja, klasična kuhinja je kot klasična glasba. Veš, kaj pričakuješ in vedno veš, kaj dobiš.

Preberi več

Kuhinja Classico je kuhinja podeželja na popolnoma nov način. Okvir podarja kuhinje udoben in obenem moderen videz. Pri DAN-u je kakovostno zapisana z veliko začetnico, zato je ta model seveda lakiran in vsebuje celo 22 milimetrov debelo ličnico. 

Zaobljene strani elementov v topli češnjevi barvi so prvo, kar loči kuhinje Natura Alples od ostalih kuhinj. Češnja v kombinaciji z barvno lakiranimi površinami dobi sodobnejši videz. Posebni kuhinjski elementi, kot so zaključni elementi, odprti regali, police, mize in razni dodatki za shranjevanje kuhinjskega pribora pa kuhinjo naredijo unikatno in uporabno.

Enostavna linija kuhinje Start , kakovostni materiali in cenovno ugodnejša ponudba. Vrata in predali kuhinje Start so izdelani iz plošče melamina, v enobarvnem ali lesnem dekorju.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.