0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Klasične kuhinje

Klasične kuhinje dišijo po že znanem, vendar imajo hkrati vse moderne funkcionalnosti. To so idealna mesta za kuhanje, druženje in uživanje v izbrani družbi in najljubših jedeh. Klasični dizajn v naravnih tonih vas bo zagotovo prepričal, saj klasične kuhinje niso samo očarljive, temveč so tudi večno aktualne in s tem brezčasne. Znano je, da je klasični dizajn nekaj, kar nikoli ne gre iz mode. Ja, klasične kuhinje so kot klasična glasba. Veš, kaj lahko pričakuješ in vedno veš, kaj dobiš.

Preberi več

Klasične kuhinje v salonih Prevc: kombinacija klasičnega in sodobnega sloga

Eden glavnih razlogov za izbiro klasičnih kuhinj je njihova večna privlačnost. Ne glede na to, kako se trendi spreminjajo, klasične kuhinje ostanejo vedno v modi in stilsko dovršene. Poleg tega so klasične kuhinje iz salonov Prevc znane po svoji trpežnosti in kakovosti izdelave. Ko izberete klasično lepotico za vašo kuhinjo, investirate v trajno lepoto in dolgoletno življenjsko sopotnico.

Naj v vašem domu zablesti ena od klasik iz Prevca

Vabimo vas, da podrobneje spoznate našo ponudbo klasičnih kuhinj, ki so vse izdelane po meri za popolno prileganje v vaš prostor.

Kuhinja Classico je rustikalna kuhinja s popolnoma sodobnimi poudarki. Okvir podarja kuhinji udoben in obenem moderen videz. Pri DAN-u je kakovostno zapisana z veliko začetnico, zato je ta model seveda lakiran in vsebuje celo 22 milimetrov debelo ličnico.

Tu je tudi klasično zasnovana linija kuhinje Speed nemške kvalitete, pri kateri 5 enobarvnih dekorjev poskrbi za klasičen, a sodobnejši videz. Kuhinjski elementi, kot so zaključni elementi, odprti regali, police, mize in razni dodatki za shranjevanje kuhinjskega pribora, pa kuhinjo naredijo unikatno in uporabno.

Tudi enostavno linijo kuhinje Start odlikujejo kakovostni materiali, hkrati pa gre za cenovno ugodnejšo ponudbo. Vrata in predali klasične kuhinje Start so izdelani iz plošče melamina – v enobarvnem ali lesnem dekorju.

Najlepše pri klasičnih kuhinjah je, da jih je mogoče prilagoditi vsakemu prostoru. Z nekaj premišljenimi dodatki, kot so izbrani ročaji, stenske obloge ali klasična svetila, lahko ustvarite ambient, ki je hkrati udoben in estetsko dovršen.

Klasične kuhinje ostajajo prva izbira mnogih slovenskih gospodinjstev. Najlepše pri tej vrsti kuhinj je kombinacija elegance, funkcionalnosti in trajnosti, kar jih naredi za idealno izbiro v vsakem domu. Ne glede na to ali iščete kuhinjo, ki odseva tradicionalni šarm ali pa želite nekaj bolj sodobnega, vendar s klasičnim pridihom, so klasične kuhinje prava pot.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo