0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Klasične kuhinje

Klasične kuhinje dišijo po že znanem, vendar imajo hkrati vse moderne funkcionalnosti. To so idealna mesta za kuhanje, druženje in uživanje v izbrani družbi in najljubših jedeh. Klasični dizajn v naravnih tonih vas bo zagotovo prepričal. Ja, klasične kuhinje so kot klasična glasba. Veš, kaj lahko pričakuješ in vedno veš, kaj dobiš.

Preberi več

Kuhinja Classico je kuhinja podeželja na popolnoma nov način. Okvir podarja kuhinji udoben in obenem moderen videz. Pri DAN-u je kakovostno zapisana z veliko začetnico, zato je ta model seveda lakiran in vsebuje celo 22 milimetrov debelo ličnico. 

Klasično zasnovana linija kuhinje Speed nemške kvalitete, 5 enobarvih dekorjev poskrbi za klasičen a sodobnejši videz. Kuhinjski elementi, kot so zaključni elementi, odprti regali, police, mize in razni dodatki za shranjevanje kuhinjskega pribora pa kuhinjo naredijo unikatno in uporabno.

Enostavna linija kuhinje Start , kakovostni materiali in cenovno ugodnejša ponudba. Vrata in predali klasične kuhinje Start so izdelani iz plošče melamina, v enobarvnem ali lesnem dekorju.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo