0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

ALPLES kuhinje

Sanjska kuhinja po meri se imenuje Alples.

Kuhinja je prostor, kjer vsak dan znova oživijo naša čutila. Vonji in okusi, barve in dizajni se v njej znova in znova mešajo in ustvarjajo vsakič drugačne kuhinjske zgodbe. 

Vrhunska kakovost, dizajn in izdelava, popolna prilagodljivost in sledenje vašim željam. To so odlike vseh kuhinj Alples. Devet modelov kuhinj zagotavlja, da vsakdo najde svojo pravo. Sanjske kuhinje Alples, z ljubeznijo izdelane v Sloveniji. 

NE SPREGLEJTE: do 86% znižanje kuhinj na odprodaji

Preberi več

Do sanjske kuhinje Alples s pomočjo ekipe Prevc

Ste kdaj želeli imeti veliko, prostorno in uporabno kuhinjo, kjer je vse mogoče? Pot do take kuhinje ni enostavna, ni pa nemogoča. Izkoristite možnost brezplačnega 3D izrisa kuhinje. Potrebujemo mere prostora, dimenzije in položaj oken in vrat ter vseh napeljav. Pošljite nam vaše podatke in želje preko spleta, mi pa vam izrišemo vašo sanjsko kuhinjo Alples.

Zakaj izbrati kuhinjo Alples?
Ker so kuhinje Alples na trgu že petnajst let. Za izdelavo kuhinj Alples so uporabljeni kakovostni materiali in imajo vgrajeno odlično okovje Blum. Za delovne pulte je izbran ultrapas, ki je odporen na udarce in obdelavo ter dobro prenaša toplotne obremenitve.

Vsaka kuhinja Alples je unikatna in izdelana posebej po meri prostora s kuhinjskimi elementi, ki jih izberete sami. Izbirate lahko med številnimi nižjimi, visokimi in visečimi elementi, dodatki za omarice, stenskimi oblogami, zaključnimi stranicami...

Devet modelov kuhinj omogoča izbiro za vsak okus in žep. Kaj torej še čakate? Vaša sanjska kuhinja ni daleč stran. Uresničite si dolgoletno željo in ne bo vam žal. Všečna in funkcionalna kuhinja je osnova za dobro počutje in zdravje. V kuhinji Alples so te odlike zagotovo opazne!

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo