0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

ALPLES kuhinje

Sanjska kuhinja se imenuje Alples.

Kuhinja je prostor, kjer oživijo vsa naša čutila. Vonji, okusi, barve in dizajni se v njej vedno znova mešajo in ustvarjajo nove in nove sanjske kuhinjske zgodbe.  

Vrhunska kakovost, dizajn in izdelava, popolna prilagodljivost in sledenje vašim željam. To so odlike vseh kuhinj Alples. Devet modelov kuhinj zagotavlja, da vsakdo najde svojo sanjsko postavitev. Podeželski romantiki in ljubitelji rustikalnega, mladi in mladi po srcu, ljubitelji narave in domačnosti ter ljubitelji modernih in ravnih linij. Sanjske kuhinje Alples, z ljubeznijo izdelane v Sloveniji.

Preberi več

Do sanjske kuhinje Alples s pomočjo ekipe Prevc

Ste kdaj želeli imeti veliko, prostorno in uporabno kuhinjo, kjer je vse mogoče? Pot do take kuhinje ni enostavna, ni pa nemogoča. Izkoristite možnost brezplačnega 3D izrisa kuhinje. Potrebujemo mere prostora, dimenzije in položaj oken in vrat ter vseh napeljav. Pošljite nam vaše podatke in želje preko spleta, mi pa vam izrišemo vašo sanjsko kuhinjo Alples.

Zakaj izbrati kuhinjo Alples?
Ker so kuhinje Alples na trgu že petnajst let. Za izdelavo kuhinj Alples so uporabljeni kakovostni materiali in imajo vgrajeno odlično okovje Blum. Za delovne pulte je izbran ultrapas, ki je odporen na udarce in obdelavo ter dobro prenaša toplotne obremenitve.

Vsaka kuhinja Alples je unikatna in izdelana posebej po meri prostora s kuhinjskimi elementi, ki jih izberete sami. Izbirate lahko med številnimi nižjimi, visokimi in visečimi elementi, dodatki za omarice, stenskimi oblogami, zaključnimi stranicami...

Devet modelov kuhinj omogoča izbiro za vsak okus in žep. Kaj torej še čakate? Vaša sanjska kuhinja ni daleč stran. Naj ne ostane le pri vaših domovih. Uresničite si dolgoletne želje in ne bo vam žal. Všečna in funkcionalna kuhinja je osnova za dobro počutje in zdravje. V kuhinji Alples vse te odlike zagotovo ima!

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.