0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dnevna soba Urbana

Tako povezana z mojo kuhinjo.

Dnevna soba Urbana

Tako povezana z mojo kuhinjo.

Nova dnevna soba Urbana. Moderna, elegantna in skupaj s kuhinjo vedno v središču doma. Številne barvne izvedbe, širok nabor elementov in lesene stenske obloge nudijo prijetno povezanost s kuhinjo in jedilnico. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti moderne dnevne sobe Urbana

Kaj vam nudi moderna dnevna soba Urbana?

  • več kot 45 barvnih izvedb za vrata in predale
  • posebne dodatne elemente za opremo dnevne sobe in jedilnice
  • ročaje v različnih obdelavah in dimenzijah
  • brez ročajno odpiranje front - na pritisk
  • korpus v dekorju bele, titan in črne nijanse
  • notranja LED svetila v vitrinah
  • izdelano po meri prostora in po vaših željah


NAROČITE SE NA 3D IZRIS

VAM NAJBLIŽJI STUDIO

Leseni in enobarvni vzorci

CELOSTNA OPREMA STANOVANJA

Dnevna soba Urbana skupaj s kuhinjo Urbana nudi pohištvo za opremo celotnega doma.


Kuhinja in dnevna soba v istem prostoru. V kuhinji in prav tako v dnevni sobi prevladuje bela lak mat nijansa. Stenske obloge ter šank otoka pa povezujeta kuhinjo in elemente dnevne sobe v eno celoto.
Vsi odprti elementi izstopajo v izbrani barvi, medtem ko so zaprte omarice v beli nijansi. Povezan skupni prostor. Jedilna miza je lahko bela ali v vzorcu marmorja. Kuhinjski stoli beli, oblazinjenje sivo ali v barvi kuhinje.


V dnevni sobi sta kot les izbrani stenska obloga in TV plošča. Bele omarice pa se elegantno povezujejo naprej v kuhinjo. Izbrani so vgrajeni črni ročaji. V dnevni sobi so elementi postavljeni na tla, v kuhinji je dodano podnožje. 

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo