0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dnevna soba Fashion

Dnevna soba premišljenih podrobnosti.

Dnevna soba Fashion

Dnevna soba premišljenih podrobnosti.

Odlika dnevne sobe Fashion so premišljene podrobnosti, ki prepričajo. Elementi omogočajo dober izkoristek prostora, diskretno osvetljeni regali pa ustvarijo prijetno vzdušje v dnevni sobi. Preberi več
Varia Purion

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Številni elementi dnevne sobe Fashion omogočajo, da si opremite dnevni prostor čisto po želji.
Med izbranimi elementi izstopajo nizke omarice različnih širin, ki se jih preprosto postavi na steno sobe. Spodnji elementi imajo funkcijo predala ter omarice za TV. Zgoraj prevladujejo omarice z vrati na dvižno ali klasično Push odpiranje, steklo ali pa regal s policami. Pokrivne plošče so v kombinaciji debeline 16 in 100 mm.

  • 6 enobarvnih lak mat obdelav
  • mehko tiho zapiranje vrat in predalov
  • številne možnosti kombiniranja elementov

Večna eleganca!
Poudarek na preprostih dodatkih ambienta ter kombinaciji lesa in enobarvnega dekorja.

NAROČITE se na 3D izris dnevne sobe - enostavno do vpogleda, kako bo vaša nova dnevna soba postavljena.

Barve ličnic dnevne sobe Fashion

Barve regalov in polic dnevne sobe Fashion

Ekipa Prevc svetuje:

Za popestritev oz. unikaten dodatek v dnevni sobi dodajte v sestav različne debeline plošč. Na sestavu omaric naj bo 16 milimetrska pokrivna plošča, da same omarice pridejo bolj do izraza. Plošča debeline 100 milimetrov pa naj deluje kot del podaljška sestava ter naj bo v drugi barvi kot je sestav dnevne sobe.
Omarice so večinoma montirane na steno sobe na različnih višinah. Taka postavitev je možna, če je stena dovolj stabilna in nosilna. Z malo iznajdljivosti pa se lahko na spodnji sestav omaric uporabi odprto ogrodje v obliki nogic, odprti regali,..

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo