0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vaše zgodbe

Poiščite svoj navdih!

Zgodbe naših strank so lahko vir navdiha tudi za vas, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na to pot podali že pred vami. Tukaj je zagotovo odličen vir idej za začetek. Prijetno potovanje po domovih Slovenije vam želimo.

Potrebujete pomoč?

Stopite v stik
Kuhinja Urbana posebne oblike

Kuhinja Urbana posebne oblike

NOVO

Kuhinja Alples, postavljena v prenovljenem stanovanju v stanovanjski hiši v bližini Kranja. Prostor je v mansardi, kuhinja pa ima posebno - obrnjeno L obliko. Na drugi strani pod strešnim oknom pa stoji kuhinjska niša z nekaj omaricami, delovno površino in pečico.
Preberi več
Predsoba prej in potem

Predsoba prej in potem

Oglejte si odlično rešitev, kako opremiti majhno predsobo. Prej je v prostoru stala manjša omara, zdaj je postavljena večja in bolj prostorna omara, izdelana čisto po meri. Naš svetovalec je našel odlično rešitev tudi za elektro omarico, ki velikokrat kazi celoten izgled prostora.
Preberi več

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.