0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Lepa in uporabna kuhinja Alples

Kuhinje

Apartmaji

Projekt Alples studia BTC. Cilj dosežen - stranka je z izdelavo in montažo zadovoljna in rada se zadržuje v kuhinji Urbana.
Lepa in uporabna kuhinja Alples

Veseli smo vsake vaše povratne informacije o izbranem pohištvu v naših salonih. Danes z veseljem delimo sporočilo naše stranke - gospe D..
Pozdravljeni,
kuhinja stoji, montaža brezhibna. 
Zelo sem vesela, da sem izbrala vašo kuhinjo, ki je lepa in uporabna. 
Rada sem v moji kuhinji .. kuham in pečem!
Hvala vsem za ves trud.
Lep pozdrav.
D.

Zelo prijetna kuhinja Alples je postavljena v Ljubljani. Moderna postavitev je izdelana iz treh delov. Kuhalni del ima kuhalno ploščo z napo in delovno površino. Spodnje omarice imajo zgolj in samo kuhinjske predale. Zelo uporabno! Dolga zgornja omarica pa ima dvižni mehanizem odpiranja kuhinjskih vrat. Drugi del kuhinje ima pomivalno korito, na desni strani pa pečico in mikrovalovno pečico. Tretji del kuhinje ima visoko omaro in dodatno delovno površino. Izrisano tako, da je izkoriščenost prostora kar največja.

Kuhinja Alples Urbana je izdelana v prijetni barvi magnolije in barvi naravnega hrasta. Ta barvna kombinacija je ena izmed najbolj priljubljenih izbir pri naših strankah. Model kuhinje se ponaša z dovršenim dizajnom, vse kuhinje Alples pa s popolno funkcionalnostjo.


Kuhinja Urbana Alples -kuhalni del s kuhalno ploščo in kuhinjsko napo

Kuhinja Alples Urbana
Kuhinjske fronte lak mat magnolija
Delovna površina hrast naravni laminat
Hladilnik Gorenje NRKI5182A1
Korito in armatura Blanco
Napa Elica Stripe Bl/A/60
Višina podnožja 15 cm
Višan delovne površine 40 mm
Dimenzije kuhinje 182 x 236 x 152 cm

Kuhinja Urbana ima med kuhinjami Alples največjo barvno in lesno paleto in tako ponudi najbolj personalizirano kuhinjsko izkušnjo. Priporočamo!

KUHINJA ALPLES URBANANazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo