0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Pohištvo po meri

V salonih Prevc vam ponujamo domiselne rešitve za popoln izkoristek prostora - izdelavo pohištva po meri. Ker v notranjem opremljanju šteje vsak centimeter, z natančno izmero in izdelavo pa se lahko izdela pohištvo, ki je popolnoma ustrezno za izbrani prostor.


Vsakega prostora v stanovanju pač ni možno opremiti s serijsko izdelanim pohištvom. Tukaj si pomagamo s pohištvom, izdelanim točno po meri prostora. Uporabniška izkušnja je v večini primerov izvrstna, saj uporabnik dejansko dobi to, kar mu popolnoma ustreza. Druga prednost je, da se v celoti izkoristi dani prostor, pogosto od tal do stropa ali vsaj od stene do stene. Vsekakor pa priporočamo obisk in svetovanje našega svetovalca pri vas doma ali v poslovnem prostoru še pred načrtovanjem pohištva po meri.


PRIJAVA NA IZRIS POHIŠTVA PO MERI

Vaša prijava na izris pohištva je neobvezujoča.

Polja označena z * so obvezna.

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.