0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Pohištvo po meri

V salonih Prevc vam ponujamo domiselne rešitve za popoln izkoristek prostora - izdelavo pohištva po meri. Ker v notranjem opremljanju šteje vsak centimeter, z natančno izmero in izdelavo pa se lahko izdela pohištvo, ki je popolnoma ustrezno za izbrani prostor.

pohistvo po meri


Vsakega prostora v stanovanju pač ni možno opremiti s serijsko izdelanim pohištvom. Tukaj si pomagamo s pohištvom, izdelanim točno po meri prostora. Uporabniška izkušnja je v večini primerov izvrstna, saj uporabnik dejansko dobi to, kar mu popolnoma ustreza. Druga prednost je, da se v celoti izkoristi dani prostor, pogosto od tal do stropa ali vsaj od stene do stene. Vsekakor pa priporočamo obisk in svetovanje našega svetovalca pri vas doma ali v poslovnem prostoru še pred načrtovanjem pohištva po meri.


PRIJAVA NA IZRIS POHIŠTVA PO MERI

Vaša prijava na izris pohištva je neobvezujoča.

Polja označena z * so obvezna.

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo