0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnice

Spalnica je kraljica. Prostor za sproščanje, počitek in spanje. Najbolj intimen prostor stanovanja, ki oddaja posebno spokojno energijo in vabi k počitku. Sestavite si svojo spalnico po elementih ali po meri. Garderobna omara in postelja sta must-have elementa, ki jih v njej ne smeta manjkati, vse ostalo dodajte po želji.

NE SPREGLEJTE:  vgradne omare v akciji


Preberi več

Spalnica je prostor za sproščanje in počitek

Kakovostno spanje je temelj dobrega počutja in zdravja. Za vse to poskrbite z izbiro pravega pohištva za spalnico. V njej ne sme manjkati udobna posteljagarderobna omara ustrezne velikosti in lična nočna omarica ali dve. Če je na voljo dovolj prostora, si omislite še komodo, predalnike, nizke omarice in dodatne police. 

Elemente v spalnici izberite premišljeno, raje manj kot preveč. Svetujemo vam, da si zagotovite izris spalnice, lahko tudi v več izvedbah. 

Naj bo vaša pozornost usmerjena tudi h kakovostnemu ležišču in okvirju za posteljo. V naših salonih imate možnost, da izbrano ležišče pred nakupom preizkusite. Dobra spalnica v kombinaciji s pravim ležiščem vselej uresniči vaša pričakovanja glede spalnega udobja, dobrega počutja in kakovostnega bivanja .

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo