0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnice

Naša ljubezen spalnica. Prostor za sproščanje, počitek in spanje. Najbolj intimen prostor stanovanja, ki oddaja posebno spokojno energijo in vabi k počitku. Sestavite si svojo spalnico po elementih ali po meri. Garderobna omara in postelja sta must-have elementa, ki jih v njej ne smeta manjkati, vse ostalo dodajte po želji.

Preberi več

Spalnica je prostor za sproščanje in počitek

Kakovostno spanje je temelj dobrega počutja in zdravja. Za vse to poskrbite z izbiro pravega pohištva za spalnico. V njej ne sme manjkati udobna  postelja ,  garderobna omara  ustrezne velikosti in lična  nočna omarica  ali dve. Če je na voljo dovolj prostora, si omislite še komodo, predalnike, nizke omarice in dodatne policije. 

Elemente v spalnici izberite premišljeno, raje manj kot preveč. Svetujemo vam, da si zagotovite  boljši izris spalnice  , lahko tudi v več izvedbah. 

Naj bo vaša pozornost usmerjena tudi h kakovostnemu ležišču  in okvirju za posteljo. V naših salonih imate možnost, da izbrano ležišče pred nakupom preizkusite. Dobra spalnica v kombinaciji s pravim ležiščem vselej uresniči vaša pričakovanja glede spalnega udobja , dobrega počutja in kakovostnega bivanja .

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.