0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ležišča in vzmetnice

Pomen kakovostnega spanja nam je dobro znan, kadar ne spimo trdno in dovolj dolgo. Do tega pride zaradi različnih razlogov. Najboljša pa je seveda preventiva. Pogoj za dober španec je kakovostno ležišče. Ležišče lahko omogočimo s temeljem hiše. Če je temeljna plošča, tudi vse ostalo ne stoji trdno na svojem mestu. Preverjena ležišča za krepčilen španec v ponudbi salona Prevc!

Preberi več

Dobro spanje je potovanje .

Dober španec je tako kot prehrana in redna telesna aktivnost ključnega pomena za zdravje. Strokovnjaki v povprečju priporočajo osem ur spanja , mlajši ga potrebujejo več in starejši ljudje manj. Dobro izbrano  ležišče lahko veliko pripomore k dobremu špancu .

Ne pozabite preveriti ležišča, na katerem kljub temu. Tako kot vaš priljubljen par čevljev, je vaše ležišče lahko udobno še dolgo po tistem, ko vam ne zagotavlja več zadostne podpore. Vsekakor pa vam svetujemo menjavo ležišča na sedem let , tako zaradi higienskih razlogov kot zaradi spreminjajočih se potreb telesa po udobju. Starejši kot ste, več udobja potrebujete.

Kakovostno ležišče je nujno dopolniti z ustreznim posteljnim podom in vzglavnikom, ki ustreza vašemu priljubljenemu spalnemu položaju. Dobro spanje je udobno potovanje na dolgi rok .

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.