0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ležišča in vzmetnice

Pomen kakovostnega spanja nam je dobro znan, kadar ne spimo trdno in dovolj dolgo. Do tega pride zaradi različnih razlogov. Najboljša pa je seveda preventiva. Pogoj za dober spanec je kakovostno ležišče. Preverjena ležišča za krepčilen spanec v ponudbi salona Prevc!

Preberi več

Dobro spanje je potovanje.

Dober spanec je tako kot prehrana in redna telesna aktivnost ključnega pomena za zdravje. Strokovnjaki v povprečju priporočajo osem ur spanja, mlajši ga potrebujejo več in starejši ljudje manj. Dobro izbrano ležišče lahko veliko pripomore k dobremu spancu.

Ne pozabite preveriti ležišča, na katerem spite. Tako kot vaš priljubljen par čevljev, je vaše ležišče lahko udobno še dolgo po tistem, ko vam ne zagotavlja več zadostne podpore. Vsekakor pa vam svetujemo menjavo ležišča na sedem let, tako zaradi higienskih razlogov kot zaradi spreminjajočih se potreb telesa po udobju. Starejši kot ste, več udobja potrebujete.

Kakovostno ležišče dopolnite z ustreznim posteljnim podom in vzglavnikom, ki ustreza vašemu priljubljenemu spalnemu položaju. Dobro spanje je udobno potovanje na dolgi rok .

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo