0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vzmetnica Kozmik

Vzmetnica Kozmik

Ležišče s conskim vzmetenjem in HR peno. Pena je zaradi načina izdelave izjemno udobna, elastična, zračna in trajna. Zato je vzmetnica primerna za ALERGIKE in ASTMATIKE. Preberi več
Meblo jogi

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po vzmetnico

V spletno trgovino

Opis izdelka

Lastnosti vzmetnice Kozmik Meblo jogi:

  • 5 consko žepkasto vzmetenje, izjemna točkovna prilagoditev
  • optimalno kroženje zraka, stranska opora za lažje vstajanje
  • sestava jedra: žepkaste vzmeti, 3 cm HR-pena
  • prevleka: prostibakteriska zaščita, snemljiva in pralna pri 60°C
  • višina: 21 cm
  • dimenzije: 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
  • GARANCIJA: 2 leti

Vzmetnica je primerna za vse, ki imate težavo z alergijo ali astmo. 5 consko žepkasto vzmeteno jedro. nudi izjemno točkovno prilagodljivost - odzovejo se le vzmeti, na katere pritiska telo. Hrbtenica je fiziološko poravnana in v pravilni legi. Mišice so sproščene, telo pa pripravljeno na novo dnevne obveznosti.

Zračne komore v vzmeteh omogočajo optimalno kroženje zraka in prijetno spalno klimo. Vzmetnica ima vgrajen stranski rob, kar omogoča lažje vstajanje.

HR-pena v jedru je zaradi posebnega postopka izdelana za alergike in astmatike. Pena nudi udobje, elastičnost, zračnost in je trajna. PREOBLEKA je snemljiva, pralna pri 60°C, antibakterijska. Preobleka je prešita s sintetičnim polnilom iz recikliranih materialov.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo