0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradne omare

Prilagodite pohištvo svojemu načinu življenja in velikosti stanovanja, ki ga imate in ne obratno. Vgradne omare so trend, podkrepljen s sodobnim načinom življenja, ki zahteva od vsakogar le popolnost. Popolna prilagoditev in popoln izkoristek prostora se zlije v celoti s popolnim zunanjim videzom omare. Oprema notranjosti je v celoti prepuščena vam, prav tako izbira lesenih in barvnih dekorjev, stekla in ogledal. Skratka, vgradne omare so popolna rešitev po meri za vsak prostor.

akcija na vgradne omare


Preberi več

Vgradne omare po meri za popoln izgled prostora

Drsna vrata, vgradne omare in garderobne omare, garderobne sobe ter pohištvo po meri so najbolj prilagodljive možnosti za opremljanje doma. Pohištvo, ki je prilagojeno vam in utripu prostora, kot ga želite vi. Vgradne omare po meri so posebej primerne za tiste prostore, ki imajo določene dimenzijske posebnosti, kot na primer mansarde, stopnice, ozki predprostori, velike spalnice … Le s pohištvom po meri je mogoče dobro izkoristiti prostor in ustvariti harmoničen videz. Uporabniška izkušnja je več kot pozitivna. Vsekakor jih toplo priporočamo vsem, ki imate stisko s prostorom in vsem, ki bi za svoj denar želeli dobiti kar največ.

Spoznajmo prednosti vgradnih omar za vaš dom

Popolna prostorska učinkovitost

Vgradne omare so zasnovane tako, da optimalno izkoristijo razpoložljivi prostor v vašem domu. Ker so izdelane po meri, se popolnoma prilegajo dimenzijam prostora ter lahko segajo čisto do stropa, od stene do stene in popolnoma zaprejo prostor. Če jih primerjamo s tradicionalnimi omarami, te pravzaprav zavzamejo več prostora in pogosto pustijo neizkoriščene kotičke. Zato vgradne omare še posebej svetujemo vsem, ki ste na tesnem s prostorom ali imate opravka s prostori nepravilnih oblik.

Odlična prilagodljivost izdelave

Eden glavnih adutov vgradnih omar je njihova prilagodljivost, kar gre z roko v roki z odličnim izkoristkom prostora, ki ga ponujajo. Če imate torej specifične zahteve glede velikosti, oblike ali notranje razporeditve, je vgradna omara najboljša izbira za vas. V njej lahko načrtujete prav vsak centimeter prostora, da bo popolnoma ustrezal vašemu življenjskemu slogu. Izberete lahko več polic za shranjevanje, povečate prostor za obešanje oblačil ali si omislite posebne predelke za shranjevanje obutve ter predale različnih širin in globin.

Urejenost in estetika prostora

Vgradne omare ponujajo čiste linije in enoten izgled, ki se harmonično zlije z ostalim interierjem vašega doma. Možnost izbire materialov, barv in zaključnih obdelav v naši ponudbi je skoraj neomejena, zato lahko svojo omaro res popolnoma uskladite z estetiko vašega doma. Če torej stavite na minimalizem in prečiščen videz, je vgradna omara prava izbira za vas. Pa še brez vidnih robov ali prostora na vrhu za zbiranje prahu je, zato vam za čiščenje tam zgoraj ni treba več skrbeti.

Dve priljubljeni znamki v naši ponudbi: Alples in Akron

Vgradne omare Alples

Vgradne omare znanega slovenskega proizvajalca pohištva Alples so privlačna in funkcionalna rešitev za opremo bivalnih prostorov. Ker so izdelane povsem po meri, omogočajo optimalno izrabo prostora. Poleg tega lahko povsem zakrijejo nepravilnosti v prostoru in ustvarijo nove prehode med sobami. Stranke največ povprašujejo po njih za opremo garderobnih sob, mansardnih prostorov, predsob, spalnic ali celo otroških sob.

Vgradne omare Alples izstopajo po tem, da so njihove dimenzije, materiali in barvna paleta popolnoma usklajeni s preostalim pohištvom Alples, kar ustvari skladen in eleganten videz v vašem domu. Alples je znan po tem, da uporablja kakovostne materiale, dizajn pa je odličen – oboje je jamstvo, da bodo omare Alples še dolgo krasile vaš dom. 

Vgradne omare Akron

Izbira vgradne omare Akron pomeni odločitev za tradicijo in kvaliteto. O tem priča tudi dejstvo, da to slovensko podjetje z več kot tridesetletnimi izkušnjami izdela več kot 3000 vgradnih omar po meri na leto. Izbirate lahko optimalno izrabo prostora z drsnimi vrati ter individualno prilagoditev z notranjimi policami, predali, obešalniki in košarami. Marsikatera vgradna omara Akron vključuje tudi integrirano osvetlitev.

Vgradne omare Akron so poleg tega na voljo v številnih barvnih kombinacijah, ki oblikovno dopolnjujejo vaš bivalni prostor. Kakovostni lesni materiali ustvarjajo topel ambient, kombinacija z steklom ali ogledali pa daje občutek razkošja in elegance. Tu so tudi vse prednosti sodobne tehnologije, kot so aluminijasto okovje, drsna vrata z mehkim zapiranjem in neslišno zapiranje predalov, ki zagotavljajo udobje pri vsakodnevni uporabi.

Kakšne tipe vgradnih omar najdete v naši ponudbi

Vgradne omare lahko v salonih pohištva Prevc naročite v različnih oblikah in izvedbah – točno take, da bodo povsem ustrezale različnim potrebam prostorov in željam uporabnikov.

Vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradne omare z drsnimi vrati predstavljajo sodobno in inovativno rešitev, ki omogoča edinstven prihranek prostora – drsna vrata namreč ne zahtevajo dodatnega prostora za odpiranje. Idealne so za manjše prostore ali za prostore z omejenim gibanjem. Z drsnimi vrati se poveča predvsem dostopnost in funkcionalnost omare, ki jo hkrati odlikuje prečiščena in minimalistična estetika. Drsna vrata vgradnih omar v naši ponudbi so lahko izdelana iz različnih materialov, vključno s steklom, lesom ali kombinacijo, kar vam omogoča izbiro omare, ki se popolnoma ujema z vašimi estetskimi predstavami.

Vgradne omare s klasičnimi vrati

Za vgradne omare s klasičnimi vrati sta značilni funkcionalnost in brezčasen videz. Gre za preizkušen dizajn, ki se harmonično vključi v vsak bivalni prostor. Sodobno oblikovana vgradna omara s klasičnimi vrati se tako odlično poda v mansardne prostore, hodnike, spalnice ali otroške sobe. Vse pogosteje pa jih najdemo tudi kot estetski element v prostorih, kjer sta kuhinja in dnevni prostor združena v eno. Za te prostore še posebej priporočamo izbiro vrat z modnim odpiranjem na pritisk, brez vidnih ročajev. Ta tip vgradne omare čudovito prispeva k čistim in prefinjenim linijam prostora.

Kotne vgradne omare

Kotne vgradne omare so idealna rešitev za optimizacijo prostora v kotih, ki bi sicer ostali neizkoriščeni. Z njihovo pomočjo lahko maksimalno izkoristite vsak kotiček vašega doma. Na ta način bo pri vas doma na voljo več shranjevalnega prostora, pa še stene bodo estetsko in povezane. Kotne vgradne omare so so na voljo tako s klasičnimi kot drsnimi vrati – odvisno od vaših želja in razpoložljivega prostora.

Vgradne omare za specifične prostore

Ko pravimo, da so omare v naši ponudbi izdelane popolnoma po meri, to mislimo povsem resno. Ne glede na to, kako specifičen je vaš prostor, boste vanj z našo pomočjo brez težav umestili vgradno omaro. Sploh prostor pod stopnicami ali mansarde so s svojimi poševninami in neobičajnimi koti poseben izziv pri opremljanju, a z dobrim načrtovanjem s pomočjo naših izkušenih sodelavcev bo v vaši mansardi kmalu stala vgradna omara, ki bo izkoristila vsak centimeter pod streho in hkrati ohranila estetsko privlačnost prostora. Tudi za vgradne omare v mansardi si je mogoče izbrati materiale, barve in dodatke po željah, da se v prostoru ustvari prav posebna harmonija.

Polepšajte in izkoristite prostor z vgradno omaro

Ne zamudite priložnosti, svojemu domu dodati pridih elegance, urejenosti in sodobnosti ter nikar ne dovolite, da bi prostor v vašem domu ostal neizkoriščen ali neurejen. Izberite vgradne omare po meri, ki bodo sobi dodale vrednost in izboljšale kakovost vašega bivanja. Odkrijte našo široko ponudbo vgradnih omar Alples in Akron, ki so znane po svoji kakovosti, trajnosti in brezčasnem dizajnu. Kontaktirajte nas ali nas obiščite v salonih pohištva Prevc, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri izbiri popolne vgradne omare za vaš dom.


Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo