0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradne omare

Prilagodite pohištvo svojemu načinu življenja in velikosti stanovanja, ki ga imate in ne obratno. Vgradne omare so trend, podkrepljene s sodobnim načinom življenja, ki zahtevajo od vsakogar le popolnost. Popolna prilagoditev in popoln izkoristek prostora se zlije v celoti s popolnim zunanjim videzom omare. Oprema notranjosti je v celoti prepuščena vam, prav tako izbira lesenih in barvnih dekorjev, stekla in ogledal. Skratka, vgradne omare so popolna rešitev po meri za vsak prostor.

akcija na vgradne omare


Preberi več

Drsna vrata, vgradne omare in garderobne omare, garderobne sobe ter pohištvo po meri tako najbolj prilagodljive možnosti za opremljanje doma. Pohištvo, ki je prilagojeno vam in utripu prostora, kot ga želite vi. Vgradne omare so posebej primerne za tiste prostore, ki imajo določene dimenzijske posebnosti, kot na primer mansarde, stopnice, ozki predprostori, velike spalnice...

Vgradne omare ponujajo 100 % izkoriščenost prostora. Ko so postavljene, potekajo od tal do stropa, od stene do stene in lahko popolnoma zaprejo prostor. Vsebina omar je prav tako vaša izbira: police, obešalniki, predalniki in košare, ki jih potrebujete. Uporabniška izkušnja je več kot pozitivna. Vsekakor toplo priporočamo vsem, ki imate stisko s prostorom in vsem, ki bi za svoj denar želeli dobiti kar največ.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo