0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Otroške sobe

Otroške sobe za malčke od rojstva naprej pa vse tja do prvih šolskih let. Glavne prednosti so sestavljivost pohištva, ki raste z otrokom, prikupne barve in nepogrešljiva skrb za varnost v otroški sobi.

Opremljanje otroške sobe je poseben izziv, saj gre za prostor, v katerem otroci spijo, se igrajo in nenazadnje tudi učijo. Tako jim moramo po eni strani v sobi zagotoviti mirni kotiček za pisanje domačih nalog in počivanje, po drugi pa tudi možnost za razposajene aktivnosti in igro. Da to povežemo v harmonično celoto, potrebujemo kar nekaj spretnosti in vsi nasveti pridejo prav.

Preberi več

Pri izbiri materialov za otroške sobe je priljubljen iveral dekor v različnih lesnih in barvnih nijansah. Izbira modela otroške sobe in barv pa je stvar okusa, po navadi se lesni dekorji kombinirajo z barvami, barve niso le modra in lila, so tudi bolj nevtralne zelena, oranžna, bež, vsekakor pa je osnova svetla barva. Dodatki v otroški sobi so obvezni, večina otrok izbere stenske poličke in odprte regale za dekoracije, spominke, igrače, knjige … Otroško sobo se lahko poživi tudi s stenskimi nalepkami, senčili … Zagotovo pa je prav, da v izbiro sobe vključimo tudi otroka. Nenazadnje je želja prav vseh, da se bo v njej počutil dobro.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo