0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Otroške sobe

Otroške sobe so namenjene našim najmlajšim. Malčki od rojstva naprej pa vse tja do prvih šolskih let potrebujejo posebno pohištvo, ki je sestavljivo, ki raste z otrokom, je prikupnih barv, predvsem pa mora biti varno.

Opremljanje otroške sobe je za starše vedno izziv, saj tu otroci spijo, se igrajo in tudi učijo. Tako mora biti v otroški sobi zagotovljen miren kotiček za spanje in počitek, na drugi strani pa možnost za razposajene aktivnosti in igro. Sestavite jo skupaj z otroci in otroštvo bo polno pisanih zgodb.

Preberi več

Pri izbiri materialov za otroške sobe je priljubljen iveral dekor v različnih lesnih in barvnih odtenkih. Izbira modela in dizajna otroške sobe je stvar okusa, prav tako izbira barv. Običajno se barve lesa v sobicah za najmlajše kombinirajo z različnimi barvami.  Izbor barv vsekakor ni omejen zgolj na klasično modro za fante in roza za deklice. Izbor barv je veliko širši. Priljubljena barva je tudi zelena, oranžna, bež, rumena ali siva. Vsekakor pa naj bo osnovna in prevladujoča barva v otroški sobi svetla barva. 

Dodatki v otroški sobi so obvezni. Kot dodatek štejemo police različnih dolžin in globin, odprte regale in stenske obloge. Večina otrok izbere stenske poličke in odprte regale za dekoracije, spominke, igrače in knjige. Otroška soba se lahko poživi tudi s stenskimi nalepkami, svetili in senčili. Zagotovo pa je prav, da v izbiro modela otroške sobe, izbiro barv in elementov vključimo tudi otroka, ko je to seveda glede na starost že mogoče. Nenazadnje je želja prav vseh, da se bo v njej počutil dobro. Za prijetno otroštvo je otroška soba skupni projekt celotne družine.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo