0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradne omare Alples

Eleganca v steklu, toplina v lesnem dekorju ali pa brezčasno bela. Z vgradnimi omarami Alples boste našli pravo rešitev za vaš dom, pa naj gre za enostaven ali zahtevno oblikovan prostor. Elegantne omare so narejene čisto po meri prostora in jih lahko barvno kombinirate z vsem Alplesovim pohištvom.

Preberi več


Vgradne omare Alples so elegantna rešitev za različne potrebe pri opremljanju bivanjskih prostorov po meri. Ko so postavljene, potekajo od tal do stropa, od stene do stene in lahko popolnoma zaprejo prostor, skrijejo nepravilnosti in uporabijo nove prehode med prostori. Lahko se postavijo kot garderobna soba, omara v mansardi, omara v predsobi ali spalnici.

Njihova glavna prednost je, da so s svojimi dimenzijami in izborom materialov popolnoma usklajene z vsemi linijami pohištva Alples, kuhinjami, spalnicami, dnevnimi sobami in otroškimi sobami Alples. Ena izmed prednosti je tudi, da so vgradne omare izdelane v Sloveniji in jih odlikujejo kakovostni materiali in odličen dizajn. 

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo