0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradne omare Alples

Elegantne in kreativne. Prostorne in uporabne. Zagotavljamo vam, da vgradne omare Alples brez dvoma ponujajo pravo rešitev za vaš dom. So univerzalne, saj so primerne tudi za prostore posebnih dimenzij. Elegantne Alples omare so narejene po meri in jih lahko v barvah ali lesu kombinirate z vsem pohištvom Alples. Izvolite!

Preberi več

Vse prednosti vgradne omare Alples

Vgradne omare Alples so vizualno privlačna rešitev za opremljanje bivalnih prostorov po meri. Postavijo se lahko tako, da potekajo od tal do stropa, od stene do stene in lahko popolnoma zaprejo prostor. Običajno skrijejo nepravilnosti in lahko naredijo tudi nove prehode med prostori. Vgradne omare Alples se postavijo kot garderobne sobe, omare v mansardi, omare v predsobi ali spalnici. Tudi otroška soba se lahko nadgradi s takšno omaro.

Glavna prednost vgradnih omar Alples je, da so s svojimi dimenzijami, izborom materialov in barvno karto v celoti usklajene z vsem pohištvom Alples. Ena izmed največjih prednosti je tudi, da so Alples omare izdelane v Sloveniji in jih odlikujejo kakovostni materiali in odličen dizajn. Kakovostna izdelava pa je zagotovilo za dolgo življenjsko dobo. Uporabniki pravijo, da bi z veseljem ponovno izbrali vgradno omaro Alples. Kaj torej še čakate? Naj vgradne omare dobro izkoristijo in polepšajo vaš prostor!

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo