0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradne omare Alples

Eleganca v steklu, toplina v lesnem dekorju ali pa brezčasno bela. Z vgradnimi omarami Alples boste našli pravo rešitev za vaš dom, pa naj gre za enostavno ali zahtevno oblikovan prostor. Tako pridobite prostor za shranjevanje posebej za vaše potrebe. Trendovske omare so izdelane čisto po meri prostora. Omare Alples lahko barvno kombinirate z vsem Alplesovim pohištvom.

Preberi več


Vgradne omare Alples so elegantna rešitev za različne potrebe pri opremljanju bivanjskih prostorov po meri. Ko so postavljene, potekajo od tal do stropa , od stene do stene in lahko popolnoma zaprejo prostor, skrijejo nepravilnosti in uporabijo nove prehode med prostori. Lahko se postavijo kot garderobna soba, omara v mansardi, omara v predsobi ali spalnici.

Njihova glavna prednost je, da so s svojimi dimenzijami in izborom materialov popolnoma usklajeni z vsemi linijami pohištva Alples , kuhinjami, spalnicami, dnevnimi sobami in otroškimi sobami Alples. Ena izmed prednosti je tudi, da so vgradne omare izdelane v Sloveniji in jih odlikujejo kakovostni materiali in odličen dizajn. 

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.