0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradna omara klasična vrata

Dobrodošli pri nas.

Vgradna omara klasična vrata

Dobrodošli pri nas.

Vgradna omara, izdelana po meri, sega od tal do stropa, od stene do stene in zapolni vsak prostor do zadnjega milimetra. Pri izbiri barve vgradne omare bodite pozorni na ostalo pohištvo v prostoru, notranjost pa je popolnoma prepuščena vaši izbiri. Na izbiro imate police, košare, plitke ali globoke predale in še kaj. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

NE SPREGLEJTE: akcija na vgradne omare Alples


Vgradna omara je popolnoma prilagojena prostoru, ovira niso niti inštalacije, stikala in podobne prostorske prepreke. Za vsako situacijo v prostoru je mogoče najti primerno rešitev. Ni praznih prostorov nad omaro, kjer bi se nabiral prah, prostor pa je tako izkoriščen do popolnosti. Izbira notranjosti in zunanjosti omare je poljubna in popolnoma prilagojena vašim željam. 

Vgradno omaro lahko vgradimo praktično povsod. Lahko je tudi odlična rešitev za mansarde, kjer klasično omaro težko postavimo.

  • izdelava po meri prostora
  • 4 izvedbe klasičnih vrat: vrata z ročajem, vrata in predali, vrata z aplikacijo in vrata z masivnim ročajem
  • skladna z ostalim pohištvom
  • prosta izbira ročajev, možno tudi "push" odpiranje
  • dodatni elementi vgradnih omar: predsobne stene z ogledalom in obešali, nizke komode ...
  • vrata garderobe v kaljenem steklu ali ogledalo v različnih odtenkih 

Barve

Vgradne omare s klasičnimi vrati segajo od tal do stropa, od stene do stene in zapolnijo celoten prostor. Moderna ureditev z vgradno omaro v mansardni sobi, predsobi, spalnici ali otroški sobi. Vedno več pa se vgradne omare s klasičnimi vrati uporablja kot estetska dopolnitev prostora, kjer sta združeni kuhinja in dnevna soba. V teh prostorih priporočamo vrata brez ročajev v izvedbi "push" odpiranja - vrata se odprejo s pritiskom nanje.

Zelo dobrodošla je tudi dodatna notranja osvetlitev omare. Pri izbiri barve vgradne omare bodite pozorni na ostalo pohištvo v prostoru, notranjost pa si oblikujete po svojih željah. Izbirate lahko med policami, košarami, različnimi izvedbami obešalnikov, plitkimi ali globokimi predali, številom predalov, višino posameznih dodatkov ...

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo