0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine: https://prevc.si/ so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-1) in Zakonom o elektronskem poslovanjem na trgu (ZEPT) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina: https://prevc.si/ je namenjena predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku.

Varovanje osebnih podatkov:

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca (uporabnika), ki jih je vpisal ob nakupu (ime, priimek, naslov, pošta, telefon, e-pošta) in hranimo dokumentacijo o komunikaciji z njim. Osebne podatke o kupcu bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje e-novice, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim oz. tretjim osebam. V kolikor želi kupec (uporabnik) svoje podatke urediti ali izbrisati iz našega seznama, nam to lahko sporoči na e-poštni naslov trgovina@prevc.si ali nam pošlje pisni zahtevek preko pošte na naslov: Prevc, saloni pohištva, d.o.o., Dorfarje 17, 4209 Žabnica.

Cene:

Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV.

Spletna cena je cena, po kateri so izdelki na voljo ekskluzivno kupcem spletne trgovine Prevc.si. Cene, navedene na spletni strani, ne vključujejo stroškov poštnine in prevoza. Stroški poštnine in prevoza so razvidni spodaj. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila po navedenih načinih plačila pod navedenimi pogoji.

Postopek nakupa:

Izberite izdelek ter količino. Vnesite vse vaše osebne podatke. Izberite način plačila in način dostave. Pred oddajo naročila prosimo preglejte nakupno košarico, izvedite morebitne popravke ali nadaljuje z nakupom oz. zaključite nakup. Po končanem nakupu se vam preko elektronske pošte pošlje obvestilo o izvedenem nakupu. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, je prejeta naročilnica hkrati tudi predračun, katero avtomatsko prejmete na vaš e-poštni naslov. Naročilo bo šlo v nadaljnjo obdelavo šele ob zaznavi plačila. Ponudnik vas lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče na vašo kontaktno telefonsko številko. 

Naročene izdelke pošiljamo preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. Za kvaliteten prevoz pa vam izdelke dobavimo tudi preko naše dostavne službe. Prevoz naročenega blaga se izvaja po Sloveniji.

Blago odpremljeno: v kolikor se odločite za prevoz naročenega blaga na izbrani naslov,  vam v dogovorjenem roku blago pripravimo, odpošljemo in vas o tem po elektronski pošti obvestimo.

Blago pripravljeno za osebni prevzem: če ste se odločili za možnost osebnega prevzema naročenega blaga v naših poslovalnicah vas v elektronskem sporočilu obvestimo, da je naročeno blago pripravljeno za osebni prevzem.

Način plačila:

Kupec lahko izbira med plačili:

  • plačilo s plačilno bančno kartico: Mastercard, Visa in Maestro
  • z gotovino ob prevzemu
  • plačilo po predračunu
  • obročno Leanpay plačilo

Pošta Slovenija obračuna strošek plačila po povzetju:

Nakup izdelkov do vrednosti 98,00 € računa, je strošek 1,15 €.

Nakup izdelkov nad 98,00 € in do 501,00 € se obračuna strošek dostave 1,17% od vrednosti računa.

Nakup izdelkov nad 501,00 € se obračuna enotni strošek 5,36 € + 0,30% od vrednosti računa.

Prevoz blaga v Sloveniji:

Za prevoz naročil v spletni trgovini https://prevc.si/ skrbi pogodbeni partner Pošta Slovenije. Vendar si ponudnik prevc.si pridržuje pravico izbrati tudi drugo prevozno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Naročeno blago bomo pogodbenemu partnerju za prevoz pošiljk oddali v roku treh delovnih dni. Če zaradi posebnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se s kupcem dogovorili drugače. Prevoz se izvaja do vhodnih vrat stanovanjske hiše ali bloka v Sloveniji.

Strošek prevoza po Sloveniji:

Strošek prevoza za izdelke v spletni trgovini Prevc je različen od 4,90 €, 8,90 € do 25,00 €. Točen strošek prevoza je viden v spletni košarici pri izbranem izdelku. Ob nakupu večjega števila izdelkov se znesek spreminja, vendar je obračunano največ za 25,00 €. 

Strošek prevoza za izdelke v spletni trgovini je brezplačen ob nakupu nad 1500 eur.

Za strošek prevoza pri nakupu eksponata (Ostalo pohištvo - Znižano pohištvo) preko spletne trgovine, se s stranko dogovorimo osebno. 

Osebni prevzem: Izdelke, kupljene v spletni trgovini Prevc.si, lahko brez dodatnih stroškov prevoza prevzamete tudi osebno v delovnem času v naših poslovalnicah:

Prevc, saloni pohištva, d.o.o., Dorfarje 17, 4209 Žabnica

Alples studio Ljubljana BTC, Dvorana 10, Hrvaška ulica 8, 1000 Ljubljana

Dankuchen studio Kranj Prevc - Planet Kranj, Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj

Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.

Dobavni roki

Izdelek z oznako Dostava 2 do 3 dni (izdelek je na zalogi), odpošljemo na dan oddaje naročila oz. najkasneje naslednji delovni dan. Dostavna služba naročeno blago dostavi najkasneje v treh delovnih dneh. Dobavni rok, naveden pri izdelku, je informativni in izraža okvirni čas, v katerem bo izdelek dobavljen s strani naših dobaviteljev in nato dostavljen končnemu kupcu. O predvidenem dobavnem roku oz. lastnem prevzemu blaga v enem izmed naših salonov, je kupec obveščen ob potrditvi naročila s strani ponudnika v elektronskem sporočilu.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga, vračilo plačila

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od naročila oz. od prejema blaga ponudniku na e-naslov trgovina@prevc.si sporoči, da odstopa od pogodbe oziroma naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Podjetje blaga pri katerem je originalna embalaža odprta ne sprejme v vračilo. Primer: odprta embalaža vzmetnice, že uporabljena vzmetnica, ki jo zaradi varovanja zdravja in higienskih vzrokov ne sprejmemo nazaj.

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago v skladu s 140. čl. ZVPot-1 nepoškodovano in v nespremenjeni količini ter v originalni embalaži vrniti ponudniku/podjetju. Izdelek je potrebno vrniti v 14 dneh po prejemu blaga. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14-dnevnega roka za vračilo. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izdelkov.

Kupcu bomo opravljena plačila vrnili takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe oz. po vračilu izdelka podjetju. Vračila vplačil izvajamo v skladu z 143. čl. ZVPot-1 z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če se je potrošnik izrecno strinjal z uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

V skladu s 2. odstavkom 135. čl. ZVPot-1 kupec nima pravice do odstopa od pogodbe (nakupa), če gre za blago, izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam.

Podjetje Prevc, saloni pohištva, d.o.o. si pridružuje pravico, da prekliče naročila v zvezi z izdelki in/ali storitvami prikazanimi v spletni trgovini, zaradi tehničnih napak ali ki imajo zaradi tehničnih napak očitno napačne cene (cene, ki bi jih povprečni potrošnik lahko štel za napačne) in kupcu v celoti vrne denar za izvedeno naročilo.

Prijava na e-novice

S prijavo na e-novice prijavitelj soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob prijavi na e-novice, uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem ponudnika (akcije, novosti, reklamna sporočila, novice, ponudbe, računi, itd.) na njegov elektronski naslov. To soglasje lahko prijavitelj na e-novice kadarkoli pisno prekliče na trgovina@prevc.si


Dorfarje, dne 18.03.2024

Prevc, saloni pohištva, d.o.o.

Božidar Prevc, direktor

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo