0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Gospodinjski aparati

Naši zvesti pomočniki pri delu doma so gospodinjski aparati. Z njimi je delo lažje in hitreje opravljeno, brez njih priprava hrane in pranje perila praktično ni več mogoča. Moderni gospodinjski aparati so funkcionalno popolni in le redki med nami izkoristijo vse njihove funkcije. Najbolj pomembna je izbira aparatov v kuhinji, kjer so ti tudi najbolj številčni. Oblikovalci so poskrbeli za odličen izgled, poskrbljeno pa je tudi za varnost in varčno delo z njimi. 

Preberi več

BREZ NJIH DELO NI MOŽNO

Gospodinjski aparati so danes nepogrešljivi gospodinjski pripomočki. Kuhanja si ne predstavljamo brez steklokeramične, plinske ali indukcijske kuhalne plošče, hlajenja ter shranjevanja živil ne brez hladilnika in zamrzovalnika, pomivanja posode brez pomivalnega stroja, pranja perila pa ne brez pralnega in sušilnega stroja.

PREVERIMO VARČNOST APARATOV

Na prvi pogled se zdi, da nas nadomeščanje z novimi energijsko varčnimi aparati močno udari po žepu. Temu pa ni vedno tako, saj se začetni višji vložek povrne pri vseh funkcijah, ki nam olajšajo bivanje in bistveno znižajo porabo električne energije. Pri prenovi stanovanja in nakupu novega pohištva vedno preverimo starost in funkcije celotne bele tehnike in njihov energijski razred.

VGRADNJA APARATOV OB NAKUPU KUHINJE

Ob nakupu kuhinje in aparatov v naših salonih vam pripada brezplačna vgradnja pri nas kupljenih aparatov in sicer v času montaže kuhinje. Izbirate lahko med najboljšimi blagovnimi znamkami: Gorenje, Bosch, Electrolux, Beko, AEG in Miele. Izkoristite cenovne ugodnosti ob nakupu kuhalnih setov. Pomivalno korito in pipa sta prav tako nepogrešljivi del kuhinje, najbolj priljubljene blagovne znamke so Franke, Blanco in Alveus. 

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo