0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinjske nape Gorenje in Faber

Kuhinjske nape Gorenje in Faber

Brez vonja. Samo zrak. Zasluge gredo kuhinjski napi Gorenje ali Faber. Preberi več
Gorenje

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

  • samostojne stenske nape
  • otočne nape
  • kaminske nape
  • integrirane nape pod elementi
  • integrirane nape v kuhalni plošči
  • Gorenje kuhinjske nape: Essential Line, Advanced Line, Gorenje Il Classico, Gorenje Simpicity
  • Vsaka druga napa v Italiji nosi znamko Faber.
  • Faber tehnologija AirLane - novost v tehnologiji obdelave zraka
  • Faber tehnologija Aries - nižja poraba energije, večja učinkovitost
  • pretok zraka (m3/h), moč (W) in raven hrupa (dB) so tri osnovne in pomembne informacije ob nakupu nape

KUHINJSKE NAPE FABER

Ne glede na to, ali gre za stropno, vgradno, klasično ali otočno napo, je to nepogrešljiva naprava, ki jo je treba skrbno izbrati, pri tem pa upoštevati dejavnike, kot so funkcionalnost, modna oblika, enostavnost namestitve in praktičnost. Podjetje Faber je na trgu prisotno že več kot 60 let. Zaradi tega so nape Faber priljubljena izbira tistih, ki si želijo prijetnejše izkušnje kuhanja in kuhinjo brez kuhinjskega dima, vlage ter poškodb zaradi pare.
Odstranjevanje kondenzacije, vonjav in hrupa prepustite podjetju Faber. Prav zaradi tega predstavlja kuhinjska napa Faber pravo osvežitev za vašo kuhinjo.

KUHINJSKE NAPE GORENJE

Kuhinjske nape Gorenje ponujajo dvoje v enem, saj gre za tehnološko napredne pripomočke v vrhunski obliki. Nape Gorenje učinkovito odstranjujejo neprijetne vonjave ter delujejo tiho in zanesljivo. Med posebnimi prednostmi novih nap Gorenje sta tudi nastavitev časa samodejnega izklopa, ter funkcija osveževanja, ki vsako uro za deset minut vklopi napo in tako v prostoru ohranja svež zrak. Novejši modeli imajo vgrajen senzor, ki zazna, kdaj so filtri onesnaženi do te mere, da napa ne deluje več optimalno.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo