0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dnevne sobe

Dnevna soba je prostor za druženje in počitek. Običajno se povezuje s kuhinjo in jedilnico v en sam velik skupni prostor. Pohištvo za dnevno sobo je oblikovano posebej za to, da živi in zažari znotraj vašega doma.

Preberi več

Dnevna soba je poleg kuhinje središče našega doma in družbenega življenja vsake družine, stilsko in funkcionalno pa kuhinjo tudi dopolnjuje. Dnevna soba je prostor, kjer smo veliko časa skupaj z družino in prijatelji, tu začnemo stvari za svoje veselje in užitek ali v njej enostavno le počivamo. Opremimo jo torej tako, da bomo tukaj res uživali.

Pohištvo prilagodimo velikosti prostora, izberemo manj elementov in res take, ki jih potrebujemo. Kakovostni elementi za dnevno sobo z mehkim in tihim zapiranjem za prijetno bivanje. Sedežna garnitura in TV element s televizorjem sta vsekakor najbolj pomemben element v vsaki dnevni sobi. Ne pozabimo, da je včasih v tem prostoru tudi igralni kotiček, delovni prostor ali celo spalnica. Za vse se najde prostorska rešitev, včasih tudi čisto po meri.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo