0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mladinske sobe

Mladost je sama po sebi velik izziv. Potrebe otroka se spremenijo v potrebe mladostnika, ki morda navzven deluje zmedeno in negotovo, v sebi pa točno ve, kaj potrebuje in kam pluje. Mladinska soba potrebuje vse, kar je veliko. Velik delovni kotiček, veliko prostora za hobije, veliko posteljo in prostorno garderobno omaro. Veliko vsega v mladinski sobi za pot v odraslost.

Preberi več

Mladinska soba je tisti prostor v stanovanju, za katerega si moramo pri načrtovanju vzeti čas skupaj z najstnikom, ki mu je tudi namenjena.

Pri prenovi sobe aktivno sodeluje tudi otrok / mladostnik sam. Skoraj vsaka otroška soba se z malo domišljije in minimalnimi stroški lahko preuredi v sobo za najstnika. 

Najstnik potrebuje večji delovni kotiček s pisalno mizo po meri. Večja garderobna omara poskrbi za večji prostor za shranjevanje, večja postelja (širine 120, 140 ali 160 cm) pa poskrbi za več udobja pri spanju. Nekateri najstniki so zelo veliki, zato preglejte možnosti daljših postelj (210, 220 cm) in seveda tudi ležišč. Z izborom modela mladinske sobe (mladinska soba Magnet, mladinska soba Mali princ, mladinska soba Center, mladinska soba Medeja ) pa si zagotovite, da bo soba izdelana iz naravnih materialov, razporeditev elementov pa zagotavljala zadostno količino naravne svetlobe. 

Mladinska soba se lahko izdela tudi po meri. V izbranem salonu pohištva Prevc preverite možnosti.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo