0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Pisalne mize Magnet po meri

Pisalne mize Magnet po meri

Ravne ali kotne mize, za enega ali dva, celo pisalna miza do 240 cm dolžine. Ja, pri Magnetu je vse mogoče! Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

  • barve: bela in hrasti iveral
  • globina 62,2 cm
  • dolžina do največ 240 cm
  • debelina plošče 3,8 cm
  • različne postavitve
  • različna podnožja
  • varnost in stabilnost

Ravna ali kotna pisalna miza, to zdaj ni več vprašanje. Mizna plošča se lahko nasloni na spodnjo omarico, dolga je celo do 240 cm. Možnost kombiniranja za več oseb in sestavljanje elementov, predalnikov in polic po vaših željah. Za otroške in mladinske sobe, pisarne in domači delovni kotiček.


RAZLIČNE POSTAVITVE PISALNIH MIZ


Delovni kotiček ali samostojna pisalna miza

Bodite produktivni in, če je le možno, si svoj delovni kotiček doma uredite v lastni sobi, kjer boste imeli mir. Kako si boste opremili svojo pisarno, je seveda odvisno od tega,  koliko prostora imate. Alples pisalne mize iz pohištva Magnet omogočajo nešteto možnosti postavitev. 

Kako opremiti malo pisarno kar doma? 

Z izbrano opremo za pisarne lahko uredite majhen, a prav tako simpatični delovni kotiček. Najbolj pomemben kos pohištva v pisarni je prostorna, močna in stabilna pisalna miza. Za to poskrbi delovna plošča mize, saj je v debelini 3,8 centimetra Tu je uporabljena torej kar dvojna debelina običajne plošče za pisalno mizo. Predalniki, police in različno visoki regali so nepogrešljivi elementi vsake pisarne. Privoščite si udoben, ergonomsko oblikovan stol. Ne pozabite tudi na vir dnevne in nočne svetlobe.

Minimalizem tudi v pisarni:

  • delovna površina naj bo urejena in na njej samo toliko stvari kot jih tisti trenutek potrebujete
  • za dobro počutje dodajte rožo, sliko navdiha, osebni predmet, a tudi tukaj naj velja manj je več
  • obdržite bele stene, če ni dovolj naravne svetlobe, dodajte ščepec pomirjeno zelene ali rumeno za navdih

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo