0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Sobe po meri Alples

Sobe po meri Alples

Otroške sobe, izdelane po meri, za mansarde ali prostore posebnih dimenzij. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka


  • uporaba: otroške sobe, mladinske sobe
  • prednost: vgradna omara, narejena po meri
  • zapiranje: drsna ali klasična vrata
  • postavitev: v kotu, mansardi, ob ravni steni
  • material in dizajn: skladno z vsem pohištvom Alples

Z vgradno omaro se v otroški sobi maksimalno zapolni vsak prostor. Večina otroških sob se nahaja v mansardnem delu hiše, zato je potrebno izkoristiti vsak prosti kotiček. Omara se izdela po naklonu mansarde in po vaših željah. Izbirate lahko med drsnim in klasičnim zapiranjem vrat. 

Kakšna naj bo vgradna omara v otroški sobi?

Pomembna je starost otroka v tem trenutku in čez nekaj let. Ogrodje vgradne omare postavite v mansardne dele sobe, saj bo tako ostalo več prostora za prosto gibanje in igro v otroški sobi. Mlajšemu otroku naj bo notranjost omare takoj dosegljiva. Spodaj uporabite več polic in globoke široke predale. Zgoraj dodajte obešalnik ali dva. Kasneje lahko notranjost poljubno spremenite in dopolnite. 

Drsna ali klasična vrata naj bodo v stilu ostalega pohištva v sobi. Drsna vrata je možno izdelati z različnimi razdelitvami in polnili. Z zamenjavo vrat lahko kasneje zadovoljite marsikatero najstniško željo in okus. Dodana vrednost so blažilci za drsna vrata, ki omilijo udarce drsnih vrat in preprečijo morebitne poškodbe prstov.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo