0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vzmetnica Hospital Super

Vzmetnica Hospital Super

Vzmetnica z žepkastim vzmetenjem, idealna izbira za otroke. Najbolj prodajano otroško ležišče v salonih Prevc. Izdelano v Sloveniji. Preberi več
Meblo jogi

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po vzmetnico

V spletno trgovino

Opis izdelka

Lastnosti vzmetnice Hospital Super

 • sestava jedra: žepkaste vzmeti
 • zimsko - letna stran
 • prevleka s protibakterijsko zaščito
 • ojačan bočni rob


 • GARANCIJA: 2 leti
 • primerno za otroke od drugega leta starosti dalje


 • višina ležišča: 20 cm


 • dimenzije:
  80x200 cm
  90x200 cm
  120x200 cm
  140x200 cm
  160x200 cm
  180x200 cm

Ali ste vedeli?

Pred desetletji so ortopedi trdili, da je edino zdravo ležišče trdo ležišče, vendar so raziskovalci v ZDA že pred časom dokazali, da je ležišče, ki zagotavlja enakomerne pritiske na različne dele telesa, boljše od trdega. Na ležišču, ki ne upošteva krivine hrbtenice, se človek med spanjem stalno obrača, saj telo poskuša razbremeniti manj prekrvavljene dele telesa. Na navadnem ležišču se med spanjem v povprečju obrnemo od 25 do 55 krat, medtem ko se na dobro zasnovanem ležišču manjkrat, od 10 do 15 krat. Na kvalitetnem ležišču mirneje spimo, naš spanec je trdnejši in z manj motnjami. Investicija v kvalitetno ležišče se nam vsekakor obrestuje, hrbtenica in telo nam bosta na dolgi rok hvaležna.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo