0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vzmetnica Optima

Vzmetnica Optima

TOP izbira za otroke. Vzmetnica Optima Alples s 7 conskim žepkastim vzmetenjem otroku nudi res optimalno podporo po celotni ležalni površini. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Lastnosti vzmetnice Optima:

  • 7 consko žepkasto vzmetenje
  • ležalno udobje: trdo, srednje trdo in mehko
  • jedro: optimalna prilagoditev na številne žepkaste vzmeti, prezračevanje in odvajanje vlage v vzmetnici omogoča 3D zračni trak, ojačan obod proti posedanju, protialergijsko zračno polnilo Termofil, poliuretanska pena
  • prevleka: zračna pletenina Silver, ležišče je primerno za alergike
  • višina: 22 cm
  • širine: 80, 90, 100, 120, 140,.. cm
  • dolžine: 190, 200, 210, 220 cm
  • GARANCIJA: 2 leti


Vzmetnica Optima je ležišče primerno za otroke in mladostnike. Žepkasto vzmetenje s 270 vzmetmi na m². Jedro omogoča optimalno prilagajanje obliki in telesu telesa in daje dobro oporo. 3D zračni trak na obodu vzmetnice omogoča maksimalen pretok in kroženje zraka. Ležišče je zato stalno suho in ni pogojev za pojav kondenza, plesni in neprijetnih vonjav. Vzmetnica ima vgrajen stranski rob, kar omogoča lažje vstajanje in manjši pritisk na stranice postelje.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo