0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Rustikalne kuhinje

Podeželski stil kuhinje je vedno priljubljen. Že ob vstopu v prostor, kjer stoji rustikalna kuhinja, začutite pravo toplino in domačnost. Naravne barve v kombinaciji z barvami lesa, dizajnersko oblikovani retro elementi ter ščepec spomina na preteklost, vse to je ujeto v vsako rustikalno kuhinjo. Včasih so take kuhinje spadale le v podobno opremljeno stanovanje, mi pa vam zaupamo, da jih lahko danes brez skrbi umestite v vsak sodoben ambient.

Preberi več

Rustikalne kuhinje  Trenta Alples v kombinaciji z lesenim ali kamnitim delovnim pultom naredijo dom topel in svetel. Ambient dobimo še v izbranih ročajih, leseni stenski oblogi v barvah rustike in keramike, ki daje vtis, da je ročno izdelan. 

Kuhinjo Laguna imate lahko kjer koli, na vasi ali v mestu. V rustikalni kuhinji prevladuje les, moderen pridih pa dobite, če bodo določeni  kuhinjski elementi v drugi barvi. Zelo priljubljena barva pri naših kupcih je magnolija.

Kuhinja Riva z okvirno fronto predstavlja rustikalni stil, s katerim se doseže preplet modernega in tradicionalnega ambienta. Kuhinja je na voljo v izbranih žlahtnih barvah, z barvo lesa pa pridobi pridih domačnosti in topline.

Kuhinja Dankuchen Lion Classic je izdelana iz MDF plošče debeline 22 mm, lakirana, obrobljena z okvirjem, ki kuhinji daje klasični izgled, medtem ko ji izbrana barva doda odtenek modernizma.

Kuhinja Landhaus ima izvrstno kombinacijo klasičnega in sodobnega dizajna. Na voljo je v mat izvedbi slonovine z luksuznim pridihom. Vrata kuhinjskih omaric so izdelana iz MDF plošče brez spojev, robovi pa so značilno rustikalno patinirani. Posebnost modela Landhaus je, da lahko izbirate zaključne in okrasne lestve in si ustvarite svojstven stil v kuhinji.

Zaradi svojega dizajna se kuhinja Alttirol idealno poda hišam v podeželskem stilu. Vrata kuhinjskih elementov so izdelana iz masivnega smrekovega lesa, prednji okvir pa je izdelan s profiliranim polnjenjem iz smreke.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo