0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Rustikalne kuhinje

Rustikalne kuhinje združujejo tradicionalni videz z moderno funkcionalnostjo ter ustvarjajo toplo in domače vzdušje, ki je v današnjem hitrem svetu vse bolj iskano. Že ko stopite v prostor, kjer stoji rustikalna kuhinja, začutite pravo toplino in domačnost. Naravne barve v kombinaciji z barvami lesa, dizajnersko oblikovani retro elementi ter ščepec spomina na preteklost – vse to je ujeto v klasične rustikalne kuhinje.

Preberi več

Spoznajte rustikalne kuhinje iz salonov Prevc

Včasih so rustikalne kuhinje spadale le v podobno opremljen dom, mi pa vam zaupamo, da jih lahko danes brez skrbi umestite v vsak sodoben ambient. Naše kuhinje so popolnoma prilagodljive vašemu prostoru in potrebam, hkrati pa ohranjajo tisti avtentičen občutek, ki ga lahko ponudi samo ta tip kuhinje.

V naših salonih se zavedamo, da je vsaka kuhinja srce doma. Zato ponujamo rustikalne kuhinje, ki so hkrati funkcionalne in estetsko dovršene. Izbirate lahko med različnimi modeli, od klasičnih rustikalnih kuhinj z lesenimi elementi do tistih, ki vključujejo različne rustikalne detajle.

Sanjska klasika rustikalne kuhinje

Eden izmed najbolj priljubljenih modelov v naši ponudbi so rustikalne kuhinje Trenta Alples v kombinaciji z lesenim ali kamnitim delovnim pultom, ki naredi dom topel in svetel. Ambient še dodatno polepšajo izbrani ročaji ter lesene stenske obloge v barvah rustike in keramike, ki dajejo vtis, da so ročno izdelane. 

Gre za model z okrasnimi stranicami, policami, rezkano oblogo, senčno letvijo in regalom –  posebnimi elementi, ki klasični retro oz. vintage stil kuhinje še dodatno poudarijo in obogatijo. Ta kuhinja ponuja veliko prostora za shranjevanje, hkrati pa s svojim klasičnim dizajnom ustvarja občutek topline in domačnosti. Dodatki iz kovanega železa in kamena plošča dopolnjujejo celoten rustikalni videz.

Kombinacija tradicije in sodobnosti v rustikalnem slogu

Kuhinja Riva z okvirno fronto predstavlja rustikalni stil, s katerim se doseže preplet modernega in tradicionalnega ambienta. Kuhinja je na voljo v izbranih žlahtnih barvah, z barvo lesa pa pridobi pridih domačnosti in topline.

Kuhinja Dankuchen Lion Classic je izdelana iz MDF plošče debeline 22 mm, lakirana in obrobljena z okvirjem, zaradi katerega po videzu spada med klasične rustikalne kuhinje, medtem ko ji izbrana barva doda odtenek modernizma.

Tipična podeželska rustikalna klasika

Zaradi svojega dizajna se kuhinja Alttirol idealno poda hišam v podeželskem stilu in spada med klasične rustikalne kuhinje. Vrata kuhinjskih elementov so izdelana iz masivnega smrekovega lesa, prednji okvir pa je izdelan s profiliranim polnjenjem iz smreke. Gre za kuhinjo, v kateri dobi sprostitev v miru in udobni harmoniji popolnoma novo dimenzijo.

V vsakem modelu rustikalne kuhinje, ki ga ponujamo, je poudarek na kakovosti in trajnosti. Vsaka kuhinja je izdelana z največjo skrbnostjo in pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja, da bo vaša nova rustikalna kuhinja prestala preizkus časa.

Obiščite naše salone in dovolite, da vas očarajo rustikalne kuhinje Prevc, kjer se srečata tradicija in kakovost.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo